zey-nep11 Kuzular 25 gunde bır adet goruyorum yumurtladım değerlendırdm ocak 5 6 7 de hepsi okey. Adetın 24. Gecesi kir geldi azcık Adet oldum sandm devam etti az az ama cok az snra takmadım test silik cktı ama cok az efektle belli oluyor kan verdm 0.81 cktı üzüldüm.. hala adet gecıyor uc gun oldu ilkkez gecıyor adetımm bkdr cok. Sacmaa. Pozıtf oğrenen oldumu bır kç gun sonra? Ve tuhaf hssedıyrm kendımı🙈
Dilaralemdar zey-nep11 Kaç gün geciktiniz, son adet tarihiniz neydi? Benimde 16 aralık sat. Hala olmadım 6. Günüm. Kan verdim 1,20 çıktı doktor geç döllenme olabilir 1 hafta daha bekleyelim dedi ama hala bir umut bekliyorum hiç bu kadar gecikmemiştim🥹
Tklc zey-nep11 canım benimde yumurtlama 6 sı henüz teste çok az silik gördüm senin gibi kan verdim 0.1 çıktı Salı günü tekrar vermedim ama değerin farklı gibi geldi bana yükselebilir
Gulsahgunhan zey-nep11 heç döllenme olabiliyor bnmde test silik çıkıyordu adetim 3 gün geçmişti bn kan vermeye gitmedim o bir kaç gün bolca uzandım yerleşmediyse yerleşşin hiç bir iş yapmadım dolap raflarına bile uzanmadım adet tarihimde 1 hafta geçti tekrar test yaptım hala silik ti sonra gittim kan verdim sonuç su anda 5 aylık gebeyim size tavsiyem sakin olun ve yatın :)
zey-nep11 Dilaralemdar son adet 25 aralık 5 ocak yumurrlama 6 7 catlama. 17 si olmam gerekti. 16 sı leke oldu azcık snra durdu bıda gelmedi bu sabahta azck nokta kadar silince gördüm dahada yok. Bilmiyorum ilkkez başıma leke gorup adetimin sökülmediğini yaşıyorum ilkkez gecıyor.
zey-nep11 Tklc bende asla gecmezdi değişik oldu anlamadm. Kir geldi az daha gelmedi dün hc yoktu bu sabah mınnacık gördum oda bıttı. Blmıyorum yaa 🥺🥺🥺 beklıyorum işte .
Dilaralemdar zey-nep11 İnşallah hayırlı haberler alırız benimde geç döllenme işte bakalım bekliyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda🥹🥹
Zeynep9820 Adet zannettiğiniz kanama nasıldı çok mu az geldi? Benim de bu ay öyle oldu hem gecikti hem de 1 buçuk gün süren bir kanama oldu öncesinde de baya bi kasık ve bel ağrısı yaşadım. Tekrar test yapsam mı ben de kararsızım
zey-nep11 Zeynep9820 hayır minnacık bi kahve leke geldi ertesı gun gündüz bej rengi oldu dahada gelmedi bu sabahta nokta kadar geldi bıdada yok kan görmedim hc. Kir
zey-nep11 Dilaralemdar ay inşallah Allahım arastırmaktan kafası yedım insan tualete gıtmeye korkar mi🙈🥺🤲🏻
zey-nep11 Gulsahgunhan ay inşallah kuzum❤️❤️❤️ dua edermisin banada cumanın hürmetine hıc olmazda böyle kahve rengi de azck oldu bıtti nokta kdar. Yerleşmedir galıba🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️
Dilaralemdar zey-nep11 Gulsahgunhan amiinn inşallahh ne güzel diyorsunuz darısı bizim başımıza🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️