Angel161023 Minikkkkkkk betanızın 2 günde bir x2 katlanarak yükselmesi lazımdı neden doktora gitmediniz?
minikmucizeemaak Minikkkkkkk Kimyasal gebelik canım, düzelmez. Normalde 2 günde 2 karına katlaması lazım senin 1 hafta olmuş ve düşmüş. Bende yaşadım, doktor o zaman bende bi umut var mı diye sorduğumda hayır yükselse bile sağlıksız gebelik olur demişti.
Minikkkkkkk Bugün sadece kan verip çıkmıştım daha önce başıma gelmeyince bilmedim belki düzelir sonra tekrar kan verdim 110 çıktı
_almirasmom Minikkkkkkk benım dıs gebelik te sıddetlı bel agrım vardı sızın gıbı betam hıc yukselmıyordu yavas yavastı dıs gebelık olabılır cunku gebelıkte sıddetlı bel agrısı olmaz ara ara agrılar olur
Eliff112 _almirasmom sonucunuz ne oldu acaba iğneyle mi dusuruldu, kaçinci haftada kesin tanı konuldu acaba
Prmdkanneee _almirasmom benim de ilk öğrendim gebelik 12.3 Tu üç gun sonra 10 çıktı, dış gebelik olma ihtimali var mı kimyasal diye düşünüyordum ama
Melekprenses Minikkkkkkk malesef kimyasal o agrilar kanaman baslayacak o yuzden bir oki gune baslar beta sifirlanmasinj bekleyeceksin kanama bitince kan ver tekrar eger sifirlanmazsa kurtaj oluyor. Uzulme birdahaki ay tekrar hamile kalabilirsin kimyasal gebe olmayi kolaylastiriyor
_almirasmom Eliff112 Avrupada ydım 1 ay süründüm sıddettlı kanamalar ve agrılar artınca turkıyeye geldık ıgne ve kürtaj oldum bebek yoktu ama tüp yumurtam alınmadı
_almirasmom Melekprenses kımyasal bı gebelık yavas yavas artmaz dususe gecer hanfendının şiddetli bel agrısı varmış buda dıs gebelıgı gosterır doktor takıbınde olmalı ve sonlandırılmalı