Msalbyrk Krispiim16 ben heryerde hssedyorum😁 ay senin bu tekme olayin😆 kz hssedecen uykularından etcek seni sabret😁
Krispiim16 Msalbyrk canım ileriki zamanlardaki tekmeleri sormuyorum ilk tekmelerinizi ayırt edemiyorum 😂😂
Demirayselinay Melisa_Lila Krispiim16 bizde 20 haftada hissetmeye basladik simdi 21 hafta olduk her gece sabaha kadar tekme atiyor hele babasi isten gelince elini karnima koyunca tamam hic durmuyor
YsmnYsn Ayazayaz 15+1 şu an çok erken. En erken 20 haftada tekme atar. 20den önce de gıdıklanma gibi şeyler hissedersiniz onu da herkes hissetmez. Ben şu an 19+5im ama henüz hissetmiyorum
Mrvygit Ayazayaz bence biraz sabret ben şuan 27 haftalıgım ve ilk haraketını net olarak 23 haftada hissettim💞
Msalbyrk Krispiim16 yok senin haftanı blyorum ben. 2 kere daha denk geldim tekmeyle alakalı postuna o yzden oyle dedm. Çok hissetmek istiyorsun anlyorm ama az kaldı 20 den snra ancak net anlarsin. Bu haftalar pek seçemezsin
Ahsenveannesi Krispiim16 ilk zamanlar kasıkta baloncuk patliyor gibi hissetmistim bir iki kez gaz zannetmistim ama sıklasinca anladim tekme oldugunu☺ simdi 30a girdik gece kaburgamda tekmeler gunduzde kasikta surekli donme hareketi
mcansum Krispiim16 ben 18 de hissetmeye basladım ama ck az bsyler oluyor dıye ıcerde 😂 snra her hfta arttı şimdi eşimde hissediyor
Denizinannesiii34 Ayseport aynen bende acaba döndüler mi oyuzden mi orda harket ediyolar bilen arkds bize soylesin 🤗
Denizinannesiii34 Ayseport aynen bende acaba döndüler mi oyuzden mi orda harket ediyolar bilen arkds bize soylesin 🤗
EcemSavas Krispiim16 hissetmeniz için daha çok erken ben ilk 20. Haftamda hissetmiştim💕🙏🏻 Şimdi duramıyoruz tekmelerden, uykumdan uyandırıyor, bide acıkınca resmen beni dövüyor😬😬😍
aysess Krispiim16 genelde sağ tarafta kaşık üstü hissediyordum hatta nerdeyse hepsini tuhaf geliyordu bana hep aynı yerde hissetmek ama Dr olabilir demişti. Suan 37 haftalık , hickiriklari sağda hareketlerde göbek üstünde oluyor sanırım döndüğü için.
Ahsenveannesi aysess benim kizim tekmeden cok yumruk atıyor ve dönüyor bir saga bir sola bebegim tersti hep kasiklara vuruyordu donse de rahatlasam diyordum ama dondu de degismedi simdide yumruklar sag sol donmeler hep kasikta😂
Doga_deniz İlk hamileliğim benim 18+5 teyim ilk defa dün göbek deliğimin 4 5 parmak altında hissettim bugün de az önce tekrar hissettim çok tuhaf bi şey ya resmen tık tık tık vurdu ittirdi içerden 😂
Pelinizm Krispiim16 Canım 15+5 iz bende sabırsızlanıyorum ama henüz tekme hissedilmiyor yaaa böyle kelebek çırpıntılı gibi hissediyorum ben 🙈🙈🙈
Krispiim16 Pelinizm canım benim karnım arcayıp çıktı 6-7 aylık göbek gibi dolanıyorum ortalarda oyuzden hissedebildiğimi düşünüyorum bir hafta önce seğirme hissediyordum şimdi ise göğüsümün altında göbek deliğimin orda sağında solunda farklı yerlerde hissediyorum