Mugemurside1 16 haftalık olduk. Doktor regenesis max yazmıştı hamileliğimin başından beri onu kullanıyordum 2 3 haftadır bırakmak zorunda kaldım. Kusmaktan çok kötü oldum. Heryerim kızardı kaşıntıdan öldüm. İlacı bırakınca kaşıntı ve kusma geçti. Yarın yine randevum var farklı bir marka multi vitamin yazdıracağım. Onun dışında ne kullanıyorsunuz.
Sermec27 Mugemurside1 16+6 haftalık hamileyim multivitamin kullanıyorum ocean mumyy demir ilacı gyneo ferro sanol kullanıyorum devit 3 ve oksapar kullanıyorum
Ebrarabla_06 Mugemurside1 folwo ilaç decavit Gynoferom ve Coraspin kullanıyorum ama ben 15 haftalık hamileyim birden içimden geldi yazmak 🤭
Temmuzmucizesi26 Mugemurside1 12. Haftadan beri demir ilacı, decavit multivitan, d vitamini damla şeklinde, ve balık yağı kullanıyorum. Hatta balık yağı bitincede onun 2 olan farklı bi ilacını yazdıdoktorum ona geçeceğim
Bilinmiyor-1234 Mugemurside1 bende tek imom kullanıyorum acayip kötü bir ilaç vücut kabul etmiyor sentetik olduğu için büyük ihtimalle artık içmeyi bıraktım son 6 tane kalmıştı başakada kullanmıyorum Dr başka birsey yazmadı
Mugemurside1 Sermec27 ocean iyi mi . Bir sıkıntı yaşadınız mı. Oksapar dediğiniz kan sulandırıcı dimi.
Peliinnnni Bende 16 dayım dr ne derse onu kullanıyorum iki haftadır pregnom diye bir multivitamin önerdi onu kullanıyorum+ d vitamini+ demir Bende içemediğim için artık akşam yemeklerinden sonra yatmadan bir kaç saat önce almaya başladım bir kaç kez çıkarmıştım çünkü sabah alınca 🤷🏼♀️
Mugemurside1 Peliinnnni akşam yatmadan önce içtiğim halde uykudan uyanıp lavoboya koşuyorum. Gündüz içince 15 dk sonra lavoboya gidiyordum. Yarın yenisini yazdıracağım. İlk oğlumda çok düzenli kullanmıştım ilaçları bunda biraz aksadı korktum biraz. Yarın hemen başlayacağım.
byzaa_42 Peliinnnni bende aynı durumdayım pregnom max iciyorum ama midem bulanıyor ictikten 1 2 saat icinde cogu zaman kusuyorum işe yaramıyor bile ama doguma kadar ic dedi doktorum
Sermec27 Mugemurside1 ocean iyi memnunum oksapari kayıplarım olduğu için kullanıyorum evet kan sulandırıcı
Mugemurside1 Ebrarabla_06 ben şuan hiçbirini kullanmıyorum. Yarın yazdırayım tekrardan. Bulantım olduğu için Demir ilacını biraz ertelemişti doktor.
Peliinnnni Mugemurside1 bu pregnom u reçete ile mi alıyorsunuz yazılabiliyor mu Bana ismini verdi eczaneden kendim alıyorum merak ettim
Sevil1996 Decavit multi vitamin Sidefer demir ilacı önce ferrum kullanıyordum karaciğer enzimlerini yükseltince doktor özel ilaç yazdı 300 tl :( Oksapar iğne
Mugemurside1 Sevil1996 bebeğimiz sağlıklı olsunda. Bende yarın yenisini yazdıracağım. Fiyatı farketmiyor. Alacam mecbur.
Temmuzmucizesi26 Mugemurside1 evet kullanıyorum zaten kullanmak da zorundayım. Demir eksikliği plesantaya ciddi zararlar veriyormuş. Balıkta haftada 2 kere yiyor musun dedi doktorum bende o kadar yiyemiyorum o yüzden yazdı. Ben zaten yediklerimden çok bu hapların bebeğe kilo aldırdığını düşünüyorum. Herkes ilaçları eleştiri ama yediklerimizde çok masum değil benim şahsi düşüncem 🥲
Mugemurside1 Sermec27 anladım bende bir doktora sorayım onu. İnşallah sağlıcakla alırsanız bebeğinizi.
gokcen37 Decavit , coraspirin,enox 400ui.mide ilaci kullaniyorum . Kan ilacina (demir icin ) subattan sonra verecek 16. Haftadayim.
Bilinmiyor-1234 Mugemurside1 anlaşmalı olduğu için çok önemsemiyorlar ilç birşey yapmaz diyip duruyorlar