Hanimeller Kızlar ailem benim evime 3 4 saatlik mesafede oturuyor bebeğim 2 aylık eşim araba olmadığı için götüremiyor otobüsle gitsem bişe olur mu zor olur mu hastalık yaygın ya sizce napmalıyım
Yodamom Hanimeller herkes çok hasta özellikle bebekler ve çocuklar. Aileniz gelebiliyorsa onlar gelsin. Aslında ilk 3 ay kalabalığa sokmamanız çok daha mantıklı bence.
Dilek_95 Hanimeller Aileniz gelebiliyorsa daha iyi olur ama siz de gidebilirsiniz neden olmasın? Bebeğinizi en iyi siz tanıyorsunuz kolik değilse güzelse muhafaza edin gidin hiç birşey olmaz. Fazla saklanan bebekler en çok hasta olanlardır unutmayın.
Melosunannesii Hanimeller gece gidebilirsiniz büyük otobuslerle hem uyumuş olur o saatte hem direk gitmiş olursunuz
Hanimeller Dilek_95 ailem hepsi bi anda gelemiyor parça parça geliyorlar bende dedim ben gideyim bari hepsi bi anda görsün kızımı
MadameNoire Hanimeller kesinlikle ben gitmem o durumda .. 1 saat olsa neyse de 3,4 saat çekilmez kardeşim..
neanladinyurdagull Hanimeller siz maske takın ve bebeğin suratını kundak beziyle örtebilirsiniz dışarıdan nefes suratına gelmemesi için