_almirasmom Kevserehdhd banada 11. Haftanda suyun fazla dedı doktor aclık verdım 80 cıkdı degerım 3 aylık sekerım 5.5 cıktı insulın 7.1 cıktı evde seker ılaclarım var senelerdır kızımda da 25. Haftadan sonra doguma kadar gece 1 kez kullanmıstık suan bı sıkıntı yok baslamayalım dedı doktor bılemedım ya☹️
Zeynooo20 Kevserehdhd Kevserehdhd sabah yumurta zeytin peynir domates yeşillik öğle sebze yemeği yogurt ama suyunu asla yemiyorum. Akşamları et balık tavuk ama yağsız fırında ya da ızgara olarak yanına salata ara öğünlerde ceviz ayran bir tane meyve çiğ kuruyemiş kavrulmuş yasak
Zeynooo20 Kevserehdhd 30+1 açlık 100 geçmiyor tokluk 140 ı geçmiyor doktorda böyle olması gerektiğini söyledi
Zeynooo20 Kevserehdhd maalesef hayır 7 aydır açım hep, ama oğlumu düşünüyorum onun sağlığı için yemiyorum, nefsimi köreltecek kadar sadece ucundan yiyorum oda nadir
Kevserehdhd _almirasmom demekki bir sknri görmemiş canm doktorun güven yada bir başka.doktora daha danış içinde kalmasin
_almirasmom Kevserehdhd seker yuklemesi yapalım ama haftan gelınce dedı zaten ben senelerdir kullanıyordum ılac ama arada bırakıyordum kafama gore ınsan hamile olunca butun hersey alt ust oluyo
_almirasmom Kevserehdhd yok seker hastası deılım gızlı seker yukselıp dusuyor 120 ustune cıkmaz asla matofin kullanıyorum 500 mg