Gulluuuuu 20 haftalık olduk biz tam sizce çatlaklar ne zaman başlar ama karnım 20 haftalığa göre biraz fazla büyük henüz hiç çatlağım yok tahmini eğer olursa ne zaman başlıyor bu konuda bilgisi olan var mı
Aysusenn Gulluuuuu bende 29 dan sonra boynumda başladı 31 deyim belimde başladı bence çatlar kremi aldıysan her yerine sür nerden çıkacağı belli olmuyor 🫣🤦🏻♀️
Deletedmom_85 Gulluuuuu Evet bu konu tamamen kişinin vücuduyla alakalı. 35. haftanın içindeyim kakao yagi ve hindistan cevizi yagi surmeye 30. Haftadan sonra basladim ne olur ne olmaz diye. düzenli de surmuyorum en son 1 hafta oldu belki hiç catlagim yok mesela. Karnım da öyle koskocaman büyümedi bilmiyorum neyle ilgisi var ama bazen çok pahalı kremlere ürünlere para veriliyor çatlayan yine çatlıyor sans işi diyelim artık
Daisyy000 Gulluuuuu 33e kadar hicbiseyim yoktu, çatlamadı diye seviniyordum.33ten sonra harita gibi oldu.Ustelik 15ten itibaren Lierac,bio oil kullanıyor 4 lt su içiyordum.Olacaksa krem vs çözüm değil ne yazık ki
mbb-3006 o tamamen cilt yapısına bağlı bende 24. haftamdayım yağ bile kullanıyorum ama baya çatladı karnım. 20lerde başlamıştı gerilmeye. kilo alıp verdiğim dönemde de basenlerimde çatlaklarım vardı yani eğer cildiniz müsaitse yağda kullansanız işe yaramıyormuş🥲
Gulluuuuu mbb-3006 vücudum normalde de yağlı hiç kilo alıp vermedim hep zayıftım ama hamilelikte şuana kadar 6 kilo aldım şimdilik hiç çatlak yok bakalım ilerde ne olacak 😏
lilasmom_ Daisyy000 benimki de harita gibi oldu🥲 doğumdan sonra görüntüsü nasıl olacak tedirginim açıkçası bi de sarkarsa 🤦🏻♀️
Anneeadayi3 mbb-3006 21. haftadayim çatlaklarım başladı gözle görünür biçimde karnında bacaklarımda beş kilo aldım aslında bu zamans kadar ama bedenim buna müsait demek ki sağlıkla kucağımiza alalım yapicak birşey yok
Daisyy000 lilasmom_ Doğum yapalı 6 ay oldu, çatlaklar beyazladı çok göze batmıyor ,sarkma yok ama göbek deliğinin hemen üst kısmı buruşuk buruşuk duruyor :(
Daisyy000 lilasmom_ Eşim profesyonel olarak fitness yaptı, vücut olaylarından anlıyor. Ona sordum bura geçer mi diye,geçmez dedi,ciddi oranda baklava çıkacak kadar karın kası yaparsan düzelir dedi 🥲🥲