Aselimask Alyanihat bir kereden bişey olmaz canım sürekli olmamak kaydıyla ve etsiz olursa sıkıntı olmaz diye biliyorum
Dyg34 Alyanihat etsiz çigköfte istegin şekilde tükete bilirsin bir sınırlaması yok yanlızca gaz yapar tek sıkıntı size o olur 😊
Brlgry Alyanihat en sevdiğim evimin köşesinde çiğ köfteci var haftada 1 kere 2 kere yiyorum hamileliğimin başından beri etsiz olmak şartı ile yiyebilirsiniz afiyet olsun 🤗☺️☺️
SevgibiR Valla bence evde yapın ben dün gece esim almış gelmiş yedim ishal oldum karnıma ağrı girdi bayat olursa falan karnin agrir bir daha yemem pişman oldum yemeden daha iyi satana sorsan da taze abla der bayat demez ki
Gizemselcuk Valla ben 36+3um ilk zamanlardan şimdiye kadar herşeyi yiyorum abartmamak şartıyla 😄 midye bile tattım iki üç tane . Devamlı olmadığı sürece arada zaman olduğu sürece hiç bişey olmuyor yiyebilirsin bence içinde et yoksa
CansuCaTurkmen Hamileliğin başında çok yedim yine olsa yine yerim etsiz olduktan sonra sürekli aldığın yer ise sorun yok afiyet olsun ☺️