Mervekaram22 Merhaba güzel kadınlar . Bebek doğum pozisyonu aldıktan ne kadar süre sonra doğum olur 36+3 ün bu arada
Cansu-can Mervekaram22 benim 28. Haftadan beri baş aşağı 34. Haftadayiz kanala girmesi önemli basının
Deletedmom_85 Mervekaram22 Benim başından beri baş aşağı baş aşağı olması doğumu baslatmiyor bence 35+1im
Begovicka Deletedmom_85 bugun bir ebeyle gorustum, yani kendi ebemle (saglik ocagindaki) dediginiz gibi dogumun basladigi anlamina gelmezmis. Sadece iyi bir sey bu dedi, vakit yaklastigi icin olabilirmis. Hatta doguma kadar bir cok kere yer degistirir dedi ❤️
minikinsantanesi Mervekaram22 maalesef ara ara bıçak saplanır gibi sancı giriyo ama sık değil bekliyorum bi an önce gelmesini
Deletedmom_85 Mervekaram22 Sancı demeyelim de kasılma diyelim doktorlar sancı diyince kızıyor ahah :). evet ara ara kasilmalarim oluyor hele magnezyum almasam daha çok oluyor sanki Sizde durum ne?
Mervekaram22 minibebisim demek ki bu doğum pozisyonu doğumun az kaldığını göstermiyormuş 😂😂😂sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻
minibebisim Mervekaram22 öyle öyle sadece alt tarafta baskı arttığı için sürekli tuvalete gidiyosunuz 🤣🤣 teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰
Mervekaram22 Deletedmom_85 ilk gebelik olunca tecrübe de sıfır oluyor yani bende öyle bebek hareket ettikçe karnım kasılıyor ve kasıklarıma ve makat bölgeme sancı giriyor. Ya dalga geçmeyin ama gerçekten bu kasılma yada sancı her neyse ben neden tarif edemiyorum 🙄
Esenha 30 da asagi dondu kafasi 34 de kanala girdi 38+3 um hic bir hareket yok. Ilk dogumda girsede hemen olmuyomus ama koruyun tabi kendinizi kanala girdikten sonra. Dogumu baslatacak seyler yapmayin. Yuruyus.comelme hurma vb uzak durun 37 yi doldurana kadar
Mervekaram22 Esenha Bende 37 e kadar bekliyorum bu hafta erken doğumun son haftası diye. Ama kasılmalarım başlamış o beni biraz korkutuyor😊sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
Deletedmom_85 Begovicka Benim bebeğim baş geliş pozisyonunu sevmiş olmalı ki başından beri aynı. Şükrediyorum bu duruma çünkü normal istiyorum nasıp olursa. :) Son dakika dönmezse iyi hiç belli olmuyor çünkü bebislerin sağı solu. Zaten az çok belli doğumu baslatmadigi ya cünkü başından beri baş geliş dediğim gibi yoksa Allah korusun erken dogum falan olurdu aksi olsaydi. Dogum kanalına girmesi bence doğumun başlaması için sebep olabilir
Deletedmom_85 Mervekaram22 Bebeğin kendini toplaması kasılma oluyor işte canım. Ama anlamadığım şey şu ki, nst sırasında bebeğim toplanınca cihaza bakıyorum kasılma gözükmüyor ama bende onu anlamadım gitti. Demek ki her bebek toplanmasi kasılma sayılmıyor.
Begovicka Deletedmom_85 evet evet çok iyi bisi, benimki 31. Haftada hala basi yukarda. Bende normal dogum istiyorum insallah zamaninda yerine gecer kendisi :D
Mervekaram22 Deletedmom_85 kuzum ben biliyor musun hiç Nst girmedim doktorumda hiç bahsetmedi gerçi ben anlamıyorum eşim bana tercüme ediyor 🙄