busrakorayeymen Yasemindemirtas magnet yaptirdim kendim susledim. Lavanta keseleri dolduracagim, isimli kurabiye ve cikolata yaptiricam son ayda. Geri kalani masa suslemeleri😊
Hanne Yasemindemirtas Lavanta yaptırdım üzerinde isminin yazılı olduğu, İstanbul’da yasıyorum ve mahmutpasada bir yere yaptırdım çok da uyguna geldi. Güllü lokum ve çikolatalı draje yaptırdım extra ikramlar da olacak insaAllah.
Mv00 Yasemindemirtas instagramdam kokulu taş siparişi verdim aynı zamanda mıknatıslı magnet olarakta kullanılabiliyo
yesim9401 Bende çok düşünüyorum onu. Hastane için birşey almicam hediyelik çikolata kolanya yeter diye düşünüyorum. Ama mevlut yapmayı düşünüyorum bebegim 2 2 buçuk aylık olunca o zamanda yasini şerif yaptirmayi düşünüyorum isimli
UurMerveGl https://instagram.com/anne_bebek_tasarimm?utm_source=ig_profile_share&igshid=4vk4ozzngea1 Bu sayfada yaptırdım kolonya ve kokulutaşları çok memnun kaldım ben kokulutaşı 1 tl ye kolonyası da 1.5 tl ye 50 şer tane yaptırdım canım
mugece Bende instagramda gördüm sans bilekligi dağıtacağım. Annem ve babam onlara şans getirdigimi düşünüyor. Bu bileklikte size sans getirsin notu ile cok guzel oluyor😊