zengooo Kizlar artik bugun ilk defa pide yedim valla acaba artarmi ya.kac aydir ilk kez yaptim.pide yiyen varmi ya sekeri.olup
Ceydakrtpe22 zengooo bende çıktı şeker Herseyı yiyorum ama az az yıyorum bi sorun olmuyor az sık yersen bi skntı olmuyor
ayanarta1 zengooo hamilesin canın çekeni ye mutlaka tâbi ama dengele diğer öğünlerde çok sıkma kendini
zengooo Ceydakrtpe22 1 dilim yedim ama nasil canim istuo.aglayacam.ya Allahtan sonlardayim.sence kasarli yumurtali buzluga atsam olurmu
tugcesakzci Ceydakrtpe22 gebelik şekerinden her şeyden yemek ama az az yemekle bişey olmaz deyip insanlara yanlış bilgi verip vebal almayın. Dikkat edilmediği takdirde ciddi sorunlara yol açan birşey gebelik şekeri.
tugcesakzci zengooo çok sıkma kendini canın çekmiş yemişsin yoğurtla ayranla dengele şekerini üzülme 🙏🙏
zengooo tugcesakzci aynen bunun farkindayim.iste o yuzden pisman oldum.ama bi dilim.yedim 103 cikti bakalim hepsini yesem 150 olurdu heralde
tugcesakzci zengooo yoğurtla ve ayranla dengele mutlaka şekerde yoğurt bir numaralı kurtarıcı hamilesin ister istemez canın çekiyo askeriyede değilsin bir dilimden bir şey olmaz ki zaten sınırın baya altında çıkmış. Korkma zaten az kalmış sonlarındayım demişsin