Yonca_26 Kizlar ben 49 kilo ile hamile kaldim dün kontrolüm vardi 54 kilo ciktim en son kontrolümden bir ay gecmisti bir ay da 3 kilo almisim🙈sizler nasil ilerliyosinuz
Haticeburak06 Yonca_26 20+3 haftalığım 3 kiloydum bugün tartıldım 1 kilo daha almışım 4 kiloyla devam
Melllike 54,5 ile hamile kaldım. Şuan 59,5. 18haftalık bebeğim. 5kg almışım. Bu aralar almıyorum sanki sabit 59,5 60 gibi duruyor. Yine alırım gibime geliyor ama dikkat etmeyede çalışıyorum 😁
Yonca_26 Melllike doktorun normal diyosa sorun yoktur kiz benim hic dikkat edesim yok🤣🤣simdiden penguen gibi oldum😂😂
yagmurrrra Yonca_26 hamileliğin başından beri inanılmaz bir kalça kemiği ağrım var yürüdükçe oturunca çok ağrıyor onun dışında açlığa hiç tahammül edemiyorum elim ayağım titriyor ilk oğlumda böyle olmamıştım şimdi nazda yapamıyorum 15 aylık oğlum var yatıp dinlenemiyorum malumm☺️ Şuanlık iyi gidiyoruz ama riskli bir hamileliğim var
Yonca_26 yagmurrrra dikkat et kendine canim❤️bende öyle vallh birsey yemesem elim ayagim bosaliyo sanki🤣🙈