Mommmmy_ Dün çatı muayenesi oldum açıklık yok dedi gece kahverengi akıntı geldi 1 saatte bir sancım başladı Şuan ara ara oluyor ama sık değil sancılarım Ne yapayım Acaba alttan muayenede zorladığı için mi lekelenme oldu Yoksa nişan mı
Balbebek012 Mommmmy_ olabilir kendini takip et bir duş filan al bakım geçerse sancı değildir geçmeSe düzenli olursa sancıdır ben 1.bebeğimi çatı muayene sinden sonra doğurdum
mombarbie_ Mommmmy_ genelde muayene sonrası olur ama sancilarinizi takip edin duşa girin duştan sonra ve dinlenmeye geçmiyor siddetleniyor ve düzenli aralıklarla geliyorsa doktora gidebilirsiniz
yagmurrrra Mommmmy_ zaten genelde çatı muayenesinden sonra doğum başlıyor. Yapışkan kahvemsi kırmızımsı yoğun bişey geldiyse bu nişan. Bol bol ılık duş alın hurma yiyin merdiven inip çıkın☺️ Kaç haftalıksınız?
Balbebek012 Mommmmy_ suyum gelmedi 5 cm açıklıkla hastahaneye yattım 10 cm açıklıkyan sonra patladı suyum
Nurrr0006 Mommmmy_ geçen komşu da gündüz çatı muanesi olmuştu gece 12 de sancısı gelmiş hastaneye gitti 2bucuk saate doğurdu leke bile gelmemişti sancıyı ihmal etmeyin
Mommmmy_ Nurrr0006 aynı şekilde benimde geceden beri sancım var Açılmam evde olsun diye bekledim baya
rumeysaaa- Mommmmy_ benim bebeğim hareket etmeyince birde suyu bi tık azaldı diye bugün alttan elle muayene etti iki parmağını sokup açtı 35+3 ı’m açılma yok dedi acaba beni tetikleyebilir mi erken doğum olabilir mi
Mommmmy_ Nurrr0006 dün hiç açılmam yoktu ama muayeneden sonra gece lekelenme oldu şimdi de sanki çatlıyor altta bi şeyler açılma böyle mi ki
Nurrr0006 Mommmmy_ hastaneye gitseydiniz ya bi sancı var eğer bi de rahatlama hissi geldiyse dogumunuz yakın sanki
Reyreyli Doktor bana çayı muayenesinden sonra leke/kanama ve hafif sancılar olur dedi. Normal yani nişan olmuyor korkmayın.1-2 gün sürebilir demişti
Balbebek012 Reyreyli nişan olmadığının garantisi var mı nişan açık renk bile olabilir az da gelmiş olabilir kişiye göre değişen bir durum