Gamzenur123 Sezaryan doğum yapmayı düşünüyorum spinal veya genel.. merak ettiğim sondayı bayılttıktan sonra mı takıyorlar ? 😭
Mavimsii_56 Gamzenur123 valla bn özelde yapcam öyle de isticem ne die acı cekeyim o kadar para veriyoz
Guluzar06 Gamzenur123 valla hiç hatırlamıyorum bile bayıltmadan sezeryan yapmışlardı sanırım uyustuktan sonraydı odada gördüm 🤣 Gamzenur123
Guluzar06 Gamzenur123 kızlar ne acısı ya sıfır acı gerçekten bir kere muayeneye sıkışık girmiştim doktor geri sonda yla boşalttı sıfır acı
Anne18 Gamzenur123 canım bende spinal oldum belinden iğne vurulduktan sonra herşey oluyor Sonda o şekilde takılıyor Ve çıkarılırkende hissetmiyorsun bacakların uyuşuk oluyor ya anlamıyorsun neyin ne olduğunu
Gamzenur123 Mavimsii_56 bencede bende özelde yaptırcağım normal normal diye zorluyor herkes panik atağım var normal yapabilceğimi düşünmüyorum doktarda önermedi zaten sondayı merak etmiştim uyuşturduktan sonra neyaparlarsa yapsınlar 🤣
Gamzenur123 Anne18 bazıları belden uyuşturmadan önce sonda takılıyor dedi o yüzden tırstım teşekkür ederim yorum için 🥹
mor_menekse Gamzenur123 canım sondayi belden asasını uyusturunca takıyorlar tabi ki. Ben ameliyathaneden çıkınca anladım sonda takılı olduğunu hiçbirsey hissetmemiştim. Ama çıkartırken azıcık acıdı çok degil
bimuallime Gamzenur123 Ben odaya gelmiştim epiduraldi. Saatler geçti işte yürücem. Dedim ki eşime benim tuvaletim hiç gelmiyo neden😂 dedi ki yüz kez boşalttılar sondanı😂 ameliyatta hissizken takmışlar ve gece çıkarırken de anlamadım 😊
Mavimsii_56 Gamzenur123 aynen bnde aynı kafadansn🤣🤣 genel anestezi istticem zaten hic bisey duymuyum die 🤣🤣
yesillimonn Gamzenur123 Genel de oldum spinal de her ikisinde de odada hazırlarken taktılar ama acılı bir işlem değil korkmayın 😊
HilalEyce Gamzenur123 ben spinal sonrası yapılmasını istemiştim. Tamam dediler ameliyathanede taktılar
babyy__ Gamzenur123 valla kuzum bende sezeryan oldum uyusturduktan sonra taktilar uyusukluk gectikten sonra cikardilar korkulcak birsey yok merak etme
Zeyasln Gamzenur123 spinal olmuştum uyuştuktan sonra taktılar çıkarırken de acımadı bi cız ediyor okdr