Ozgekurtt Kızlar selamm her gece burun tıkanıklığı ile uyanıyorum doktorum okyanus suyu kullanabilirsin sadece dedi ama hiçbir işe yaramıyor onun yerine baska ne kullanabilirim böyle bi durum içinde olan varmı acaba suan 6 haftalığımm 🙄
Elfthh Ozgekurtt canim çok zor hiliyroul bende başladı bı aya yakın var doktoruna sor otravin verir mi bana verdi ama zararliymis ne yazikki ecazci en fazla üç kez kullan dedi iki kez kullandım okyonus suyu yapıp duruyorum bende çekeceğiz galiba burun tikanikligini😥
Kubrayusufc Ozgekurtt Bir kapta su ısıt sonra büyük bir kaba koy (kafan sığacak gibi ) içine nane att varsa lavanta otu ya da yağı koy içine , kafanı o kaba yaklaştır üstüne bir battaniye kapat o buharı içine Çek burnun akacaktır . Ben tıkanınca böyle yapıyorum geçiyor
Ebru-29 Ozgekurtt şırıngaya tuzlu su çekin. Başınızı hafif öne eğip agzinizi açıp deliklerden gönderin suyu tazyikli şekilde
Hulo2105 Ozgekurtt 1 haftadır aynısını yaşıyorum sabah 6 gibi nefes alamadığım için uyanıyorum. Aslında tıkalı değil ama kuru nefes aldırmıyor. Anca peçete sokup temizleyince açılıyor onda da kanamış. Kanama olurmuş. Eşim hava nemlendirici aldı umarım işe yarar. 30 unda randevum var doktora söyliycem 🥲
Elfthh Otravin gece seni rahatlatır bı sor bakalım ne dicek ama en fazla sende iki kere falan sık evet dese de bı kaç gün rahat edersin en azından ben onu yaotigimda rahat uyumustum
Ozgekurtt Canım ben kışları outrovini yanımdan ayırmıyorum zaten evde iki kutu var ama doktorum kesinlikle kullanma onu dedi yoksa aşırı rahatlatıcı hiç uyanmıyorum uykudan ama suan maalesef okyanus suyunu kullanıyorum oda dediğim gibi işe yaramıyor
Ozgekurtt Hulo2105 Evet nemlendiriciyi bende düşündümm aslında 🫠iyice bi arastırayımm teşekkür ederim 🙏
amayinedeiyiilerledim Ozgekurtt en iyi çözüm hava nemlendirici. Ben kiwi marka kullanıyorum. Gayet memnunum. İçine nane yağı gibi aromatik yağlar damlatabiliyorsunuz tavsiye ederim 🙂