Sym_nr Kızlar 30.haftadayım ama beni doğum korkusu saldı 🤭sezeryan fiyatları nasıl yeni yılda nasıl oldu bilginiz var mı? Doğum paketi olarak almayacağım zaten haftam büyük sadece doğumu kabul ederler mi
tugcesakzci Sym_nr ederler ama bir kaç kere muayeneye gitmeniz gerekiyor bazı hastanelerde mini paketler var aslınsa sorabilirsiniz doğumdan daha Uyguna geliyor paket
Cerentc Sym_nr ozel olduklari icin kabul ediyolar canim. 1 yda 2 kere muane istiolar sadece. Sincan lokman hekime sordm 15.bucuk dedi sincan koru 17bucuk dedi. A lifede ogunun guncel fiyatin gore dediydi bana . Bende sadece dogum icin istemisdim
Sym_nr Cerentc hadi yaa bende gölbaşında oturuyorum biraz uzakmış 🤭🤭 biraz fiyat araştırayım dedim çok gerginim doğum konusunda kızlar
Elifela Cerentc pazartesi konuştuk biz Aralık ayında paket alacaktık 3 hafta sonra şeker testi için gidicem diye Ocak 15 alırım dedim 13 -14 dediler fiyat pazartesi de aradım sadece doğum 30 bin olmuş ya şok oldum bu kadar yükselemez yanı
Cerentc Elifela gunden gune kafalarina gore yukseltiyolar vala. Bosuna para veriyoz gbi geliyor çocukların riskini ya
Elifela Cerentc ben anlamıyorum valla bu fiyatları indirip çıkarmalarını o yüzden sürekli soruyorum yeni giden varmı telefonda farklı paket alırken farklı fiyatmı veriyorlar diye