Aabbccc Ysmnpmk halama üç transfer ettiler😅murat hocanın yaninda iki tuttu ikiz oldu yaşı 33 tü o zaman ama tutma şansı düşük diye o kadar koymuşlar
belmayamac Umutlabekleyis 3-4-5 günüyle alakalı bir sayı değil ki, kalitesiyle ilgili bir sayı. Mesela 3.gün 5aa kalitesinde embriyo olabilir ya da 5.günde 3bb kalitesinde blastokist olabilir.
Nslhn_dyg Munevver_bozdogan tamam sayı önemli ama kalite sayıdan çok daha önemli kaç tanesi döllenecek ve 5.güne gidecek hangi kalitede olacak
Munevver_bozdogan Aabbccc canım adetim bitmek üzere bu 1.adetim. 2.adetten sonra transfere başlayacağız ama ben ilaçsız adet olamıyorum bu adet biter bitmez doktoru mu arayayım ilaç mı isteyeyim yine duphaston yoksa biraz bekletir mi
Aabbccc Munevver_bozdogan doktoruna bildir kuzum olamıyorum diye ama şimdilik bir şey vermz bence adetine yakın yine gecikme yaşarsan o zaman verir bence
Munevver_bozdogan Aabbccc bugün yarın ilk adetim bitecek. 1 hafta sonra söyleyim o zaman çünkü bekleyeceğim boş boşuna o kadar sabırsızlanıyorum 2.adet gelse de transfer olsam. Sen ne zaman test yapacaksın canım nasıl gidiyor
Aabbccc Munevver_bozdogan benim 2.adetim 6 gün gecikti hiç bir şey yapmadım valla 😅 zamana bırak kuzum dert yapma 🙂ben daha transfer olmadım kuzum ama 15 gune olucam hayırlısıyla iğnelerim Çarşamba günü başlayacak şuan hap falan kullanıyorum estrofem
Umutlabekleyis Munevver_bozdogan benim doktorum bana ilk adetten sonra dogum kontrol hapı kullancaksın 21 gün sonra adet olcaksın demişti size hp falan kullandırıyolarmı