ffckizannesi İğnenin etkisi değilse bence var hayırlı olsun çnceki gğnlerde çıktı mı çizgi gün gğn yaptım diyprdunuz
Zeyna27 ffckizannesi hayır 8. Gün pozitif 9-10 negatif 11 tekrar pozitif oldu iğne gününden söylersek 9 pozitif 10-11 negatif 12 pozitif
ffckizannesi Zeyna27 negatife döndüyse sonra pozitif olduysa bu güzel haber iğne etkisi kalkmış demektir . İnş gönlünüze göre olsun gün gün koyulaşmasına bakın ya da iki güne bir kan verin
Zeyna27 Ebrar042 negatife döndü zaten umutsuzdum 2 gün üst üste negatif olunca bugün geri çizgi oluştu
Zeyna27 ffckizannesi Gün gün böyle oldu alttaki ikisi bugün iki farklı marka hepsi prodoctor bi tanesi freely marka bugün iki farklı marka ikisin de de silik çizgi var
GulsumSyn Bende böyle öğrenmiştim gebeliğimi 🤗 iğneden 9 gün sonra ve gün geçtikçe koyulaşan o ince çizgi şimdi 22 haftalık olduk Rabbim sağlıcakla kavuştursun sizleri ve dileyen herkesi🤗
Zeyna27 ffckizannesi ay inşallah yarın sabah da yenileyip artık kan ile kesinleştirmek istiyorum umarım sağlıklı olur umarım herşey yolunda gider