Cigdems Merhaba, klomen + çatlatma iğnesi ve aşılama oldum. Aşılama dün oldu. Sonrasında kullanmam için hiçbir ilaç vermedi doktor sizce progestan vs tutunması için ilaç almalı mıyım
papatyaolsun Cigdems bana da vermedi, benimki iğneli aşılamaydı, ama doktora özellikle sordum vermiyoruz biz dedi
Merve_ceyhan0803 Cigdems ben kullandım fitil olarak doktor vermişti sabah öğle akşam fitil atıyodum suan 24 haftalığız
Cigdems papatyaolsun peki sizin ilk aşılama mı benim 2. Günde hala lekem geliyor. Sizde de benzer durum oldu mu
papatyaolsun Cigdems katater takarken acıttılar ve biraz kanadı, o şekilde lekelenmem oldu. Evet ilk aşılamam
Cigdems papatyaolsun anladım canım benimde öyle oldu muhtemelen. Umarım bu çektiklerimizin sonucunda güzel haberler alırız 🥰
Cigdems Merve_ceyhan0803 anladım test yapacağım 12 gün sonra belki sonrasında verecektir çünkü diğer arkadaşlarda yazmış vermeyen doktorda fazla. Standartı yok bu işlerin maalesef
papatyaolsun Cigdems canım umarım 🙏🏻 ama sanırım adet olcam adet olmadan önceki içten hafif bi ağrı yaşardım bugün o var kasıklarımda ve çok üzgünüm
Cigdems papatyaolsun belirtiler hep aynı diyorlar ama hayırlısı olsun yine de üzülme 🙏🏻 kolay olmayan bir süreç geçiriyoruz. İnan benimde Şuan olacağına ümidim yok ama yaşadıklarımızın etkisi de olabilir. En hayırlı zamanda olsun inş canım
papatyaolsun 22pera ben üniversite hastanesinde oldum canım sadece ilaçlarımıza para verdik. Eğer tutmadıysa yine üni hastanesinde özel muayene açtırıp aynı doktoruma bir kez daha yaptıracağım çok ilgili ve bilgililer
papatyaolsun Bbk88 sigorta yarısını karşılıyor , rapor çıkarsa tabi. Ben 28 aralıkta 2 tane gonal f’ e 3800 tl verdim canım
papatyaolsun Bbk88 valla sabah test yapıp profilimde paylaştım canım ama sonuç ne bilmiyorum hayırlısı ☺️