Iraz Kızlar hem çok uygun olsun hemde sizin memnun kaldığınız sorunsuz bir makine olsun lütfen önerin kışın malum çamaşırlar asla kurumuyor help me
Yaprakdokumuseverr Iraz Beko km80 aldım piyasaya göre daha uygundu çoook memnunum asla küçülme vs yaşamadım
Hulo2105 Iraz altus aldım ben 9 kg olandan 11 küsürdü fiyatı en son çok memnunum 1.5 saatte kurutuyor kot programında çekme yapmıyor. Ben geçen sene 6700 e almıştım trendyoldan 🤔
Iraz Hulo2105 diğer programlarda çekme yapiyormu peki canım şuan ne kadar acaba modeli tam yazabilme imkanın varmı
Hulo2105 Iraz ya yapıyo açıkçası yalan olmasın ama kot programı yapmıyo altus al 91 yb 9 kg modeli. Şu an trendyolda 12 bin fiyatı.
mimar_anne Iraz hoover ndeh 10a2tsbe-17 10 kg benim ki bundan canım çok memnunum hiç sorun yaşamadık fiyatı 19 bin şuan biraz daha çıkabilirsen tavsiye ederim 21 di en son düşmüş
Vegaxx Hoover 9 kg aldım. Evimde Hoover marka beyaz eşyalarım var diğer markalarıda kullandım taş çıkarır. Fonksiyon işlev olarak en iyisi Hoover.