Edebistan sahsen ben 3 yil mucadele verdim olsun diye cok sukur rabbime dogal yolla hamile kaldim o sancidan bende korkuyorum aslinca sancidan degil de o sanciyi bileskfimden o bilinmezlikten korkuyorum. Yok vucudummus yok nasil cikicakmis iste catlaklarimmis felan inan ki umrumda degil yeter ki bebeğim saglikla gelsin. Suan hissettigin duygular senin gercek duygularin degil yani hissettigin o endise o korku gercek korku degil hormonlarin tarafindan sana yaptirilan yoneltilen duygular sen dusunmemeye calissan da bos bi alana baktigin an bunlar gelicek aklina her hamile gibi ama inan ki bi sekilde olucak biticek belki cok sanci cekicez belki canimiz cok acicak belki cok yorulcaz ama o bebeğimizin kokusunu icimize cektigimiz an herseye degmis oldugunu anlicaz☺️❤️ sadece bebegine odaklan o dedigin seyler inan ki gelip gecici kilonu mu dert ettim gerekirse spora gidersin diyet yaparsin, catlaklarin var da onu mu dert ediyosun gerekirse sikilastirici kullanirsin guzellik merkenize gidersin vucudun eski hali olmasa bile düzeltebilcek seyler bunlar ama bebegin yeter ki var olup saglikla gelsin 🤲🏻❤️