Semolinko Kızlar doktorum plasentanın aşağıda rahime yakın yerleştiğini söyledi şuan 26 haftalığız ilerde yukarı cikabilir dedi bu durumu yaşayan varmı yukarı çıktımı
Yaprakdokumuseverr Semolinko Ben yaşadım sorun olmadı hiç sadece bebeği aşağıda hissediyosunuz. 39+2 de doğurdum.
Gamzeramo Semolinko canm 3 hafta önce plesenta rahim agzini kapatmis kanamam basladigi icin hastaneye gittgimde plesenta previa dediler acil sezeryana alındım o kdr kontrollere gittim hersey normal deniyodu halbuki yani yukari cikarmi bilmiyorum ama bende erken doğum sebebi oldu bebegim 3 haftadirda kuvezde
Beyzab95 Semolinko evet benim çıktı 34+5’deyim normal doğum yapacağım 2 ay plasenta kaynaklı lekelenme yaşamış biri olarak hemde
Tbyk Semolinko evet banada öyle denmişti 22 haftalıkken 24 e geçtiğimde detaylıda arka duvara kaymış sorun yok yukarı çıkabilir dendi ilişkiyi yasakladı doktorum 1 ay daha sonra 28 de gittiğimde yukarı çıkmıştı kanama vs hiç bişey olmadı
Annesininkuzusu12 Gamzeramo çok geçmiş olsun canım sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah kaç haftalık doğum yaptın benim de plesanta previa totalis senin gibi dediler kanamam çok oldu gittim plesanta Rahime ve mesaneye yapışmış dediler yatırdılar 34. E kadar kanama durursa 34 de alırız dedi durmazsa acil ameliyat
Gulduru Merhaba ilk hamileliginde öyleydi büyüdükçe yukarı çıktı ama kanamalarım oluyordu yatıyordum 2. Hamileligim şuan 13 haftalik dusuk riski var plasenta da aşağıda yukarı çıkmasını bekliyorum inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Aybukeninannesi01 Semolinko canım cinsel ilişki hakkında ne dedi banada dr sana denildiği gibi anlatıda cinsel ilişkiyi yasakladı zaten yapmıyorduk
Semolinko Aybukeninannesi01 hiç birşey demedi yarın doktor muayenem var sorucam.bakalim sizdede yazarim unutursam siz sorun olurmu
Annetubiss Semolinko bende 27. haftadayken öğrendim. Dün gittim 32+1 oldum yukarı çıkmamış hala aynı yerde ama rahmi de kapatmıyor yan tarafta dedi. Zorunlu sezeryan olursun bu haftalardan sonra genelde çıkmaz dedi. Cinsellik kesinlikle yasak ayrıca öğretmenim işe bile gidemeyeceğim çalışamaz raporu verdi
Gizemd-01 Annetubiss bende de vardı 11. Haftada kanamayla öğrendim. 18 de çıktı yukarıya 24. Hafta da net olarak 4 cm yukarı kaydı. Doktorum hep şey diyordu bana 32. Haftaya kadar hep umut vardır diyordu.
Gizemd-01 Annetubiss evet bende memurum bende işe gitmedim yukarı çıkana kadar evde yattım annem geldi bakttı. İş yapmak temizlik yemek gezmek ilişki vs hepsi yasaktı
Semolinko Aybukeninannesi01 kendi doktorum yoktu başka doktora muayene oldum plasentanin aşağıda olduğunu söyledim önemli birsey deyil senin sezaryan zaten dedi geçiştirdi kafam allak bullak oldu anlayacağınız
neslim1995 Semolinko bende 20 haftaligim bu haftaya kadar birsey denmedi nasıl oluyor anlamıyorum perinatolojiye sevk verdi Yani yukarı çıkma dibi bir durum var mı
Aybukeninannesi01 Semolinko alla alla aşağida olduğu için ilişki kanamaya yol açar dedi bana detaylı yaptırdığım dr