251211 Hamişlerimiz bir sorum olacaktı sizlere bu gebelik süresinde gözlerinizde bulanıklaşma sürekli bi göz seyirmesi yani ne bilim bi değişim yaşadınız mı? Benim bu sıra gözlerimde inanılmaz. Bulanıklaşma var 😥
Pamuk 251211 Benim sol göz kapagim bir atmaya başlayınca hiç durmuyor.Bugun araba kullanırken de ara sıra bulanik gördüğümü farkettim.
EmineKenan81 251211 Kaç haftalık hamilesin. Benimde 3 gündür fark ediyorum bulanık görüyorum. Ama bende yüksek tansiyon vardı. Şuan kontrolu bir şekilde ilerliyor. Sabah akşam ölçüyorum. 35. Haftadayim son zamanlarda oluyormuş yinede doktora görün riskleri oluyor.
Suzan-5656 251211 ay inanın iki gündür benim de öyle ya acaba bi sıkıntım mı var diye düşünüp duruyorum kendime 30+1 hafta
LamiyaCetinkaya 251211 Bende miyopi astigmat var zaten, bu hamilelikle beraber biraz daha azdı. Normalmiş, diğer oğlumda da bir dişimi feda etmiştim, parça parça azalıyorumsjsj
251211 EmineKenan81 ya ben 19 haftayım bu gebelikte çıkan hormonel belirtiler erken çıkmaya başladı bende oysa çok rahat bi hamilelik geçiriyordum
251211 Suzan-5656 Pamuk Benim sizlere göre baya erken başlamış 😥 sağlıkla alalım bebişlerimizi de inşallah 🙏
Pamuk 251211 Gebelikte ne zaman neyin olacağı belli olmuyor canım.Erken hafta diye kafana takma.Anlik hormonal durumlardir.
Nilaz47 251211 evet yaaa normalde gözümde bir problem yok ama hamileyken resmen körleşiyorum televizyondaki yazıları okuyamıyorum artık o derece
251211 Nilaz47 doğum sonrası düzelir mi acaba benimde normal gözlerim dinlendirici hariç gözlük bile kullanmadım