aysenuryusuf Kızlar 37+4 haftalığım 1 saattir çok fena bebek karnımda kasılıyor aralıksız kasılıyor ve belime vrumaya başladı ama ne nişan geldi ne su geldi hiç bişeh yok ne yapmam gerek acaba
tugcesakzci aysenuryusuf evet başlayabilir sancı veya kasılma aralıklarını takip etmem gerekiyor şiddetli be düzenli aralıklarda geliyorsa başlamıştır mesela 10 dakikada bir 40 saniyelik sancı gibi
Civciv_annesi aysenuryusuf hastanedeyim şuan 37+1 haftadayim kasıklarım da ağrı yanma gibi belime vurmaya başladı yürüyemedim hastaneye geldik ne açılma ne ntsde sancı çıktı ama rahimde hafif kanlanma varmış serum taktılar ağrı için sabaha kadarda kontrol altındayım şuan ntsdeyiz gene için rahat etmesi için git gerekirse
EmineKenan81 aysenuryusuf İlk gebeliğimde aynısını yaşadım. Doğumdan 15 gün önce hiçbir şey gelmeden sancı içinde kıvranıyordum. Dayanamayıp hastaneye gittim. Meğerse yalancı sansiymiş. Kesilir merak etme. Korkutma kendini.
aysenuryusuf tugcesakzci hastaneye gitsem saçma mı olur ortada bişey yokmuş gibi aşırı kasılıyorum korkuyorum da