Burcudgn16 Kızlar 9 haftalık hamileyim grip oldum çok kötüyüm ne iyi gelir şuan bulunduğum yerde ıhlamur kuşburnu vs yok evde sıcak su limon yaptım ama başka ne yapabilirim
Aygn Burcudgn16 ay kelin ilacı olsa başına sürecek 1 haftadır gribim yemin ederim nefesi neremden aliyrm bilmiyrm ıhlamur içtim parol içtim tik yok hiçbirşeyde vermiyr doktorlar çok iyi anliyrm seni bende çok kötüyüm valla
GbAY Burcudgn16 bende ayni durumdayim 1 haftadir yatiyorum dun gece bide kulak iltihapi oldu serum yiyorum bende biraz daha iyi geliyo ilaclardan
Nazannn Burcudgn16 ılık suyun icine limon sık ve bal koy mutlaka. Nar ve kivi ye. Ayak altlarına viks sürüp yat
Burcudgn16 Aygn böyle bir hastalık görmedim hamileyken toparlanması daha zormus akşam olunca daha da çok kötü oluyorum
FatmaKandemir Bende dünden beri grip oldum ama 1 haftadır halsiz yorgunum ya dünden beri de başım ağrıyor burnum akıyor 30 haftalık hamileyim gece de kanamam oldu hepsi üst üste ya 😐
GbAY Aygn hihi acikcasi pek degil yani ilk 2/3 saat rahatlamis hissettim de simdi yine ayni gidecem yine hastaneye birazdan yoksa uyku yok tabi
Beyza7950 Valla bende ayni durumdayim 37 haftalik oldum asiri oksurukte var oksurdukte karnim kasiliyor herseyi denedim gecmiyor
Burcudgn16 Kasıklarıma ağrı vuruyor hapşurdukca doktorumu aradım zimax diye ilaç ismi verdi en iyisi alıp kullanmak