MMercimekk Kızlar 6 haftalık gebeyim üç gündür mide bulantısıyla cebelleşiyorum tavsiyeniz var mı aşırı koku hassasiyetim var ne zaman geçer yada Bi ilacı varmı muayenem 15 gün sonra böyle giderse kilo vereceğim
Lilya1232 MMercimekk bazen gecmıyo canm benm 21. Haftam hala bulanır prilam diye bir ilaç yazıyolar doktorlar bebege gecmıyor güvenılır ben 7. Haftamdan beri kullanırım bi sor doktoruna inanılmaz rahatlatıyor
Adenala MMercimekk Biraz uyku yapıyor kimilerinde de iştah açıyor prilam ama genelde bulanmayı kesiyor tabi bünye meselesi biraz da denemekte fayda var reçetesiz de alabilirsiniz
Srfe01 MMercimekk ne yazıkki az önce bile kustum safra çıkardım ve kan geldi çünkü midede bişe yok yiyemiyorum içemiyorum herşey kokuyo prilam yazdı doktor içiyorum bir faydası olmadı bana ne yazikki
MMercimekk İlk gidişimi doktora söylemeyi unuttum geri dönüpte soramadım o ilacın Bi yan etkisi varmı acaba ben eczaneden alsam
Mihriban43 MMercimekk ilaç reçetesiz veriliyor ama reçetesiz fiyatı biraz pahalı 250 TL gibi bı fiyatı vardı en son
sevimuslu MMercimekk eczaneden ödünç alıp reçeteye yazilinca işletebilirsiniz tanıdığınız eczane varsa
MMercimekk Srfe01 çok geçmiş olsun bende randevu bulamadım haftaya gideceğim. Salatalık soyup tuzlayıp yiyorum Bi nebze rahatlatıyor
Srfe01 MMercimekk Bugün doktora gittim kussanda yiyeceksin diyo yine kus yine ye diyo tansiyonum düşüyor sürekli ve bol.su.dedi susuzluk bulantı yapıyormuş