Sekine24 Kızlar youtube dan normal doğum videosu izledim inanılmaz bişey bi insan buna nasıl dayanır dedim kendi kendime. Normal doğum istiyorum ama inanılmaz gözüm korktu siz izledinizmi ? Sizce izlememek dahamı mantıklı
LamiyaCetinkaya Sekine24 Ikınma evresini izlediysen orda herhangi bir zorluk yok, izlememen daha iyi çünkü doğum sırasında o açıdan görmeyeceksin zaten. Zor olan sancı evresi, ıkınmaya geçtiysen zor geride kalmış demektir 🦋
yarensimom09 Sekine24 böyle şeyler izleyip kendinizi korkutmayin her doğum bir değil her bünyenin bir olmadigi gibi Allah’ım herkese kolaylıkla nasip etsin sizede
Haticeburak06 Sekine24 izlememek daha mantıklı ama kendine güven korkma😊daha 18 yaşındayım ama allah izin verirse normal doğum istiyorum yapabileceğimede inanıyorum allah yardımcımız olur elbet🫶
2_erkek_annesi Sekine24 2 tane doğurdum o anımı bn bile bilmiyorum 🤣olaya o kadar hâkim değilim yani ama ıkınma anı önemli olan an ondada iş bizlere düşüyo sonrasını anlamıyosun bile☺️
LamiyaCetinkaya Sekine24 hayır vajina bile uyuşmuş gibi oluyor, hiçbir ağrı hissetmiyorsun aşağıda. Sadece sancı, ıkınma ve sen 🧡
hanifeq Sancıyı bı cekinde ıkınmada dinleniyorsunuz resmen kuvvet lazım sadece vajina zaten kendini toparlıyor hiç bişe olmuyo yani
Sekine24 hanifeq LamiyaCetinkaya çok garip bende aksine ıkınma anı acı veriyo sancı anında dayanabilirim diye düşünüyordum)
hanifeq Sekine24 yok ya ıkınma en kolayı sancı uzun suruyo en fazla yarım saat ikinirsin oda affedersin tuvalet yapiyo gibi
tugcezengin23 Sekine24 neden böyle şeyler izliyorsun ki ben asla açmadım merak bile etmedim hamilesin sonuçta etkileneceğini tahmin etmen gerekir ve her doğum bir olmaz bunu unutma
Merve1414 Sekine24 izeleyip kendini korkutma canım her doğum her vücut farklıdır 10 tanede çocuk doğuran hiç birinin hikayesi birbirine benzemez sen bol bol yürü suguat yap Allah’a dua et hayırlısıyla çok gzuel gecicek 2 normal doğum yaptım inan okadar abartilcak bişi yok insalalh 3. De normal olur ve o anda çektiğin sanciyi sonra hemen unutuyorsun sezaryandan sonra sancı çekmek daha eziyet gibi geliyor bana cevremdekilerin etkisine göre ama normal doğum hem kolay hem daha çabuk ayaklaniyorusn
Sekine24 Merve1414 Allah evlatlarınıza uzun ömür versin 2 çocuk dünyaya getirmişsiniz acaba ayıp olmazsa size sorayım vajinada çok deformasyon oluyomu?
Eddaa57 Valla izlersem asla doguramam diye hiç bakmıyorum bence sende bakma canım ben aşırı korkuyorum ve stres oluyorum yani çok çalışıyorum kendimi rahatlatmaya ama zor bide öyle izlersek iyice psikolojimiz bozulur 🫣🥲