Lilnur Kızlar ben erik aşerdim gibi ama bulamıyorum giçbiyerde internetten de sipariş veremiyorum pketleri çürük gelende varmış napıcam ben şimdi sizin başınıza geldimi bu
Fatmagll Lilnur malesef bende 7 aylık oldum hala bulamadım dediğin gibi internete güvenemiyorum çürük yada bozuk çıkıyormuş birde dondurulmuş ürün sonuçta bekliyorum🥹🥹
Mevlude_Sahin Lilnur Ben de ilk oğluma Ocak ayında karpuz aşermiştim getir çarşıdan bulmuştum. İçi biraz geçmiş gibiydi 2 gün sonra tekrar söylemiştim bal gibi gelmişti tadı. 1 karpuzu yanında peynir ekmek yemiştim. Getir çarşıya bakabilirsiniz belki vardır
Eldgrn Lilnur nerde oturuyorsunuz ben yazın ayva aserdim burda biri sağolsun bir manav söyledi telefon numarası verdi sordum varmış gittik aldık
Eldgrn Lilnur isranbul çıkışı Tekirdağa doğru bir yer var alabilecek yakınınız varsa arayın sorun keşke yakın olsaydı da hemen alabilseydiniz
2bebekannesi3542 Lilnur dört mevsim kardeşler manavı diye aratın internette gönderim yapıyorlardır ben baktım simdi sayfalarına ellerinde de var❤️
Kvk Lilnur tadı da güzel sayılmaz dondurulmuş sonuçta ama insanın nefsini köreltiyor bende çok aradım bulamamıştım sonra bi uygulamadan sipariş verdim
Kvk Lilnur ben aşerdim buldum ama dondurulmuş canım istersen sana siteyi atayım biraz pahalı ama en azından nefsimi köreltti diyebilirim ☺️
Lilnur Arkadaşlar bilerek yazdığım bir şey değil bende çözüm arıyorum en son buraya sormak aklıma geldi
Senakrbck Lilnur Canim takilma buna hamileyiz herseyi canımız isteyebiliyor yazınca istemiyor aslında o tür şeyler istediği için canımız görünce aklımıza geliyor 😂
Kvk Lilnur Deletedmom_789 kızlar söylerseniz kargo ücreti de size ait oluyor onu da söyleyeyim yanınızda nakitiniz olsun siparişinizi de öğrenmek isterseniz orada numara var orayı arayın yardımcı oluyorlar
BhrRzgr_06 Lilnur Benim ilk oğlumda aralığın ortasında çekmişti yaşadığınız şehirde yok mu bizim burda gebe manavı vardı ordan almıştık .