melektpcu Kızlar 33. Haftadamızdayız, bez araştırıyorum önereceğiniz, kullanıp memnun olduğunuz markalar neler acaba?
Sevdeeez melektpcu prima premium care ile başladım kayınvalidem de pure naturel almış ikisinide kullanıyorum ikisi de gayet başarılı emiş gücü yüksek pişik yapmadı çok şükür
Gamzeramo melektpcu ben bebegime sleepy aliyorum 3 hafta önce doğdu bebegim ayrıca kuvezde 29 haftalik doğdu 3 gunde bir bez goturuyoruz hastaneye e bebekten 2 paket aliyorum ayrica 30 tl de indirimi oluyor istersen bi arastir cevremde cogu kisi kullaniyor
melektpcu Nesibe11 Sevdeeez prizma kullananlar ikiye bölünüyor memnun olanda çok olmayan da bebekle alakalı sanırım bu
Denizhilal Ben ilk kızım da pria cere kullandım büyüdükçe slpeyy geçtim bu bebeğin ile alakalı arada molfix almıştım o pişik yaptı bebeğin ten ile alakalı pişik olma durumuna göre ilk başlarda daha kaliteli birşeyler almaya bak çünkü çok sık ediyorlar çiş ve kaka oda pişik yapma ihtimalini artırıyor maalesef
melektpcu Denizhilal her şeyin kalitelisi gibi bezlerinize kaliteli almamız lazım yavrularımızın yani ☺️
Gulseee1 Molfix aldık taşırma yaptı primayala devam ettik Doktor’lar prima için zararlı dedi sleepy e geçtik valla memnum taşırma yapmadı pişikte
Nnoktaa melektpcu gebe iken sleepy ve prima premium almıştım. İkisini de dönüşümlü kullanıyorum. Ancak sleepyden memnun kalmadım. Sızıntı yapıyor. Bez bağlamayı beceremiyorum desem ee prima da sıkıntı yok 😂 sleepyi gündüz ayık olduğumda takıyorum saatte 1 değişim yapıyorum. Prima geceleri 😂
BirazbundanBirazondan1 Nnoktaa sleepy sarı renklisini kullanıyorym memnun. Bir ara yeşil rengini aldım sızdırma yaptı. Yelil paketlisinin 1 ve 2 numara sızdırıyor. Daha sonrakiler iyiymiş öyle duydum. Sarı paketlisinden şuan kadar sorın yaşamadım.
LavinsMom melektpcu molfix mavi paket kullaniyorduk. İyiydi ama bazen bezi koymamla tasirmasi bir oluyordu sanki paketin icinde bazi bezler garip bi sekldeydi oyleleride tasiriyordu. Simdi pampers, huggies ile devam ediyoruz
Aysusenn melektpcu sleppy natural ile prima premıum arasında kaldım sleppy aldım hem bezini hem ıslak mendilini. Stok yapmayın belki sızdırır yeni doğandan bi paket alın 60 lı falan o size kalmış birde 3-5 kg olandan bi paket alın yeni doğan bezini bi ay filan kullanıyor çünkü 🌸