Mavileylak Kızlar 34+5 günlük hamileyim erken doğum riskim vae ve şu anda servikal uzunluğum 2.2 cm olmuş. Geçen hafta 3.4 cmdi. Sizce doğum yapmam çok yakın mı bu şekilde olup 2 hafta kadar dayananlar var mı?
Mavileylak mceren yok vermedi pazartesi ve salı günü ciğer geliştirici iğneleri vurulduk artık sadece kendine dikkat et dedi
Mavileylak mceren ben de bundan sonra ciddi anlamda yatmayı düşünüyorum.. inşallah biraz daha dayanabiliriz 🤲🏻
mceren Mavileylak Allah’ın izniyle hiçbirşey olmaz. iğnelerinizi de olmuşsunuz. O haftalar için çok kısa bir uzunluk değil.
mceren Mavileylak benim de kısa haftamda çok erken . Okuyorum bakıyorum sürekli. Doğuma yakın kısalması çok normal. Gerçekten endişelenmeyin. İnş bizde o haftaları görebiliriz.
Evinaram Ben 24 haftada 2.8 çıktı fitil kullanıyorum sürekli yatıyorum senin haftan gayet iyi inşallah bende o haftaları görürüm
1ercelep Evinaram 2.8 dedigin mm ? Yoksa cm mi? Gecen hafta bana yatis verdiler hastaneye 7.7 mm e dustu diyr 28 haftada oldu perinatoloji tekrar baktiginda agriyla birlikte kisaldigini soyledi surekli yatacaksin dedi
Mela Benimde kısa ve 28 haftadan sonra artık olcmiyoriz dedi.doktor çünkü artık 30 dan sonra kisalacakta dedi
1ercelep Evinaram açılmam sadece 1 cm cok fazla sancilarim var ama nst de birsey cikmiyo. Dediklerine gore bebegin pozisyonundan dolayi agriya bagli olarak kisalma yasiyormusum. Surekli tetikteyim suyun veya kasilman cok olursa gel dediler hastaneye