Hanımlar merhaba bugün kanda gebeliğimi öğrendim.Ama çok yeni.Bir haftadır ciddi bir bel ağrısı ve bacak ağrısı çekiyorum oturamiyorum yatamıyorum eğilemiyorum çorabımı bile giyemiyorum.Bel fıtığim var ondan olabilir mi bilmiyorum ama dayanılacak gibi birşey değil ağrı kesici de içemiyorum.Nedendir yada ne zaman geçer bilgisi olan yazabilirse sevinirim.😇
Ciddi Bel ve Bacak Ağrısı
Hayat70 Gebeliğimi yeni öğrendiğimde benim de öyleydi uykudan uyanıp karnıma sarılıp nolur gitme olur mu diye ağlaya ağlaya uyuyordum 🥲 bu ağrıyı bekliyoruz demişti doktor bebek tutunmaya çalışıyor hatta ileriki aylarda her adet döneminde de regl gibi ağrıların olabilir demişti öyle olmadı ama 30.haftada artık yalancı sancılar başladı sanırım ara ara regl gibi ağrılarım oluyor inşaallah sağlıkla kucağına alırsın 🩷
Hayat70 Hsyırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. İlk gebeliğiniz mi?
Benim ikinci gebeliğim. Doğuştan rahmimde bir rahatsızlığım var. Her iki gebeliğimde de en baştan itibaren belirttiğiniz ağrıları çekiyorum. Düşük ve erken doğum riskimden dolayı.
Hayat70 çok geçmiş olsun bende aynı sorunlari hamileliğimin başından itibaren yaşadım. Ağrıdan ağlıyordum. Şuan 36+5teyim. Doktorum Solgarin kalsiyum magnezyum ve çinko içerikli olanını almamı önerdi. Zaten vitamin takviyesi olduğu için reçetesiz alınıyor. Ama siz gene danışın öyle alın. O kadar rahat ettim ki sabah akşam doktoruma dua ettim. Umarım size de çok çok iyi gelir
Hayat70 benimde aynısı olmuştu bilmiyordum hamileyim resmen ağrıdan ağlıyordum yaklaşık 20 güne yakın ağrı oldu sonra öğrendim hamileyim
Hilalaktscbk Amin kuzum iki kere bebisimi kayb ettim umarım bu benimle kalır.😇
Babyerdogan 3.kuzum iki kere karnimda kalp atışı durmuştu.Rahmimde şekil bozukluğu var ondan olabilir mi dersin.Kalp şeklinde bir rahim gibi galiba.
Miraykader Peki geçti mi şimdi canım.
Hayat70 İnşaallah güzel günlerini gör 🥹
Hilalaktscbk Amin kuzum.😇
Hayat70 haya geciyor bi 2 haftaya ellerinden öper şimdi bebiş 35 olucak Allah’ın izniyle darısı sizin başınıza inşallah
Hayat70 bende aynı durumdayım benimde belimde disk kayması var bacaklarım kalçam belim hatta başim karnım acayip ağrıyo ne sağ ne sola dönüş yapamıyorum doğru düzgün çok bacaklarım ağrıyo bnde bir düşük yaptım bu belirtilerle oyuzden çok korkuyorum bende hemen hemen çok yeniyim ama genede insan çok korkuyor
Miraykader Amin Sağlıkla kucağınıza alın insAllah.😇
Bilinmiyor-1234 Umarım tez zamanda bu ağrılardan kurtuluruz ve bebislerimizi sağlıka kucağımıza alırız.😇♥️
Hayat70 1aydir tam olarak biyleydim bugün kalp damara gittim meğer bacağımda pıhtı varmış oksapar iğne yazdı bakalım inşallah geçer
Magnezyum eksikliğinden olan da çok var ama bende etki etmedi
Zeynepkrkytlli Ben hematolojiye gittim bende kan pıhtılaşması çıktıydı tekrar yapıldı test bu sefer çıkmadı ama bu gebelikten önceydi.Ne olur sence bu durum.
Hayat70 doktora şöyle cankm ben de gebelikten önce tıbbi genetik e gitmiştim kan pıhtılaşma sorunu görmüştü doğum doktoruma soyledim ecopirin (kan sulandirici) verdi
Ama 15.haftadan beri topal gibiyil sol bacagim çok kötüydü dün kalp damara gittim bacağında pıhtı var dedi oksapar iğne yazdı
Söyledim ecopirin kullandığımı o başka dedi
O yüzden doktoruna mutlaka şöyle
Zeynepkrkytlli Kuzu ilkinde protein S düşük çıktı testte doktor pıhtılaşma görünüyor dedi sonra aynı testi bir daha yaptı ikincisinde çıkmadı ben anlamadım niye böyle oldu.
Hayat70 amin cümlemizin inşallah