Tazeanne9 36+2 de gitmiştim 3200 kilo 50 cm boy dedi erkek bebek. Biraz iri 🤗 şuan 36+6 pazartesi kontrolüm var bakalım kaç kilo aldı.
Zezecee 37+2 bugün sezeryan oldum bebeğim 2840 doğdu ama solunum sıkıntısı yüzünden küveze alındı Ama kiloyla bi ilgisi olmadığını söylediler o yüzden öncelikle sağlıklı olmaları zayıf kilolu durumu önemli değil
mucizem721 Zezecee Rabbim acil şifalar versin ikinizede ömürlü olsun inşallah. Bende ikinci sezeryan olacağım 36 haftalığım 10 gün sonraya rendavum var güne nasıl karar verdiniz sağlığınızla ilgili sorun mu var bende tansiyon var da öğrenebilir miyim ilk çocuğum 37+6 da doğdu
Deniz-Zeynep Zezecee gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla huzurla benim sormak istediğim şey ihtiyaç listen vs varmıydı ve ameliyata alınmadan sorulan sorular neler merak ettim bende sezeryan olucam ağrın sızın tavsiyen varmı
Sevcan-1 minnakannecim bende 35 haftamda gittiğimde 2300 dü kilosu bence normal doktor bişey demedi kilosu için
minnakannecim Sevcan-1 Banada demedi iyi görünüyor dedi şaka internetten basınca biz annelerin kafa uçuyor 😂
minnakannecim duriskonunannesi Ayyy Allah yardımcın olsun canım benim inşallah alır hızlı bi şekilde kilo benim de ikinci gebeliğim bir oğlum daha var 2 buçuk yaşında bende onun peşinden çok koşuyorum yoruluyorum zor valla Buda erkek olucak Allah yardımcım olsun
Zezecee mucizem721 bu hafta grip oldum canım öksürük vs. Çok zorladı omun için hastaneye acile geldiğim de doğum sancılarım çıktı açılmam da olmuştu o şekilde normal doğum yapamayacağıma karar verdim bi kaç gün sonra tekrar sancılarım çıkınca doktor da alalım dedi o sebepten
MelteM2cck minnakannecim ben dün kontrole gittim 33 haftalık 2 kilo normal dedi. Bende 38 haftada doğum yapicam 38 günüm kaldı aşağı yukarı 3 kilo doğar 5 haftamız var dedi doktor
Mirayymn minnakannecim hayır normal kilosu artık çok hızlı kilo alicak her gittiğinizde baya artmış olacak ben 36 haftalık 3000 Gr olmuş 😂i
minnakannecim gizem-cbn Aynı gidiyoruz o zaman ya ben az sanıyordum 4 haftada almaz fazla diyodum ama normalmış sizin de normal telaş yapmayın
Deniz-Zeynep minnakannecim bende 3 gün sonra 34+4 olucam doktor kontrolüm var yine yazarım burdan kilosunu sana ama benim merak ettiğim birşey var bu kontroldemi sezeryan tarihini aldın sen