Demet_parlak49 Kızlar 15 haftalık hamileyim özeldeki doktorum net kız dedi sonra değişmez dimi çünkü tahminde bulunmadı net kız dedi
Eldgrn Demet_parlak49 12+6 da öğrendim ben kızımı eğer net bir şekilde gözüküyorsa değişmez muhtmeelen
mervemurat16 Demet_parlak49 benim 15.ci haftada %80 dedi 16 da kesin dedi ben gene detaylıya kadar bekledim net kızdı doğum yapıcam arada ya erkek doğarsa diye düşünmüyorum değilim süpriz olmasın😄
Demet_parlak49 Eldgrn ben heyecanla kaç kere sordum net dimi değişmez dimi diye oda net gördüm kız için rahat olsun dedi ama yine rahat değilim 😂
Adenala Demet_parlak49 Sende bendensin 😂 detaylı ultrasonda sordum bende hocam eminsiniz değil mi ona göre alışveriş yapacam diye
Demet_parlak49 Hsnsarem-94 hayır hep hayalimdi bir kızım olsun oyuzden çok heyecanlıyım ilk çocuğum bide ondan
Merve1414 Demet_parlak49 banada 18 de kız dediler 20 haftaligim 2 doktora daha gittim kız dediler ayrintiliyi bekliyorum ama alışveriş için değişim süresi uzun olan şeyleri aldım birde ortak renk bı iki parça
Demet_parlak49 Merve1414 ayrıntılı ultrason özelde ne kadar acaba muayene ücreti 900 veriyorum acaba o ne kadar
Merve1414 Demet_parlak49 boludaki özel hastanede 2 bin duye duydum düzce universitesinde yaptircam ordada 980 TL mis