Gnsll Selam herkese 3-4 gundr ınanılmaz bı agrı cekıyorum sol arka kaburgamın bıtım noktasının 2 parmak ustunde dayanılmaz bı agrı var sankı vurmuslar vurmuslar da cürümüş gbı yatıp kalkamıyorum nefes alamıyorum oksurenıyorum hele kı hapsrmak sankı ölum dokunulmuyo bıle ne yapmak gerekır ne agrısıdır yasayan var mı rotgen cekılıyo olsa yemın ederım kosup gdıcem hemen parol ıcmekle de gecmıyor napıcagımı bılemedım acil yardım 😢😢😢
Yildizim Gnsll Kaç haftalıksın? Benim 28 ile 33 hafta arası çok fazla ağrıyordu resmen ağlıyordum. Ne oturabiliyor ne de kalkabiliyordum. 33 haftadan sonra düzeldi hamd olsun
Gnsll Yildizim 32 haftalık hamıleyım acile gtsem bısey yapmazlar dıye dusunuyorum agrı dayanılmaz bıtkısel bı krem var evde sursem mı cok kararsızım
Yildizim Gnsll Doktoruma kaç defa sormuştum normal ve bir şey kullanma demişti. Sadece iki defaya mahsus kas gevşetici kullan dedi. Onu kullandım ve çok rahatlattı. Doktorun ile görüş istersen belki kas gevşeticiye izin verebilir
Gnsll Yildizim benım doktrum cok rahat emınım ızın verır ama kas gevsetıcıler erken doguma neden oluyo korkuyorum ztn kramplar var oyuzden verse de kullanmak ıstemem krem suraem lokal keser mı acaba
Gnsll Yildizim gecen gece acıldeydım bu kdr sıddetlı degıldı agrım sıddetlı de olsa cok fazla yapılcak bısey yok demıstı