Serap05 yahu ben neden sezaryene teşvik edeyim herkesi? Benim 3. Kez anne oluşum bu. İki evladım ve karnımda evladım yetmiyor elalemin hamileliğini doğumunu mu dert edineyim kendime? 😅 Allah tabiki herkese hayırlısını versin cok şükür durumum el veriyorken özeli tercih ediyorum herkesin beklentisi farklıdır benim en hassas dönemim diğer iki cocugumdada özele gittim muamele çok mühim benim için bu süreçte durumumda el veriyor ki gidiyorum herkese nasip olsun inşallah. Kimin ne yorum yaptığıyla da pek ilgilenmem açıkcası çok takmam yani bu tarz muhabbetleri 😅 tuhaf gelen tarafı sezaryen olanlar anne değilmiş gibi bir algı bırakanlar ve sezaryeni ölümcül bir olaymış gibi büyütüp belkide ilk kez sezaryene girecek anne adaylarının paniklemesine sebep olanlar. Bu iki kesim bana tuhaf geldi. Hepsi bu yahu. Herkes bildiğini, duyduğunu, düşündüğünü paylaşmakta özgür neticede burası bir gebe paylaşım platformu ben mi yanlış biliyorum yoksaa😅. Sadece negatif hikayeler olumsuzluklar yaşanılan korkunç acılar vs paylaşılmamalı ki bende böyle bir paylaşım yapmadım zaten 😊 Ne kadar büyüdü konu huhhh vallahii 🤦🏻♀️