Sinemarya58 Ve bende kendimi toparlayıp doğum hikayemi yazmak istedim 11 Ocak günü doğum yaptım bir gün öncesinde gribal enfeksiyon kaptım ve sabaha kadar uyuyamadım tabi bu arasa sancılar gelip gidiyor fakat o kadar az hissediyorum ki sancıları sabah oldu eşimi aradım annen bize gelsin söyle ben çok kötüyüm başımı kaldıramıyorum grip beni mahvetti etti dedim kızıma baksın diye çağırdım tabi bundan önce akşam banyo yaptım düzelirim umuduyla kayınvalidem geldi ben yataktan kalkamıyorum o kızımla ilgileniyor ama bana sancılar gelip gidiyor mide bulantısı çok fazla en sonunda ayağa kalktım biraz dolaştım evin içinde geri yattım sancılar girmiyor sıkılaştı doktorumu aradım hemen gel dedi saat 5 gibi hastaneye gittim evimiz çok yakındı midem bulanıyor der demez direk alttan muayene etti ve açıklık 7 cm olmuş hemen yatırım yapıldı servise çıktım eşimi aradım organizasyon tutmuştuk onları aradım kızım geldi bu arada doktorum suyumu patlattı o arada eşimin gelmesini bekliyoruz doğuma girmek için eşim geldi hemen doğum haneye aldılar bizi 18:20 de oğlum dünyaya geldi ıkınamadım yardımcı oldular karnıma bastılar ve bu şekilde bebek geldi ama o biraz sancılıydı açıkçası tabi doğumda olmama rağmen hala sancım çok az gibi hiç bir şey hissetmiyorum doktorum o kadar şaşırıyor ki bu duruma bu arada ne kesi attı ne dikiş o kadar harika bir doktorum vardı ki iyi ki onu seçtim bebeğim 34+6 da dünya ya geldiği için solunum sıkıntısı vardı 5 gün yoğun bakımdaydı çok şükür şimdi evimizde toparlamaya çalışıyoruz inşallah daha iyi olacak bebeğim Şuan emme refleksi çok düşük beslenmede sıkıntı yaşıyoruz sarılığı var %8 kilo kaybı olmuş bakalım bizi başka neler bekliyor cumartesi günü tekrar kontrole gideceğiz inşallah düzelme başlar işitme testi yapıldı bugün sağ kulaktan geçti sol kulaktan perşembe günü tekrar randevu verdi bugün baya moralim bozuldu dua edin herşey yoluna girsin güzel anneler 🕊️
ravzae Sinemarya58 gözünüz aydın öncelikle🥹 benim kızımda ilk etapta bi kulağından geçip diğerinden kalmıştı ama ikinci girdiğinde hiç bir sorun olmadı sıkmayın canınızı🥹♥️
xhbgns Sinemarya58 Öncelikle size de evladınıza da maşallah 🧿 Çok güzel ve duru bir hikayeniz var inşallah bizlere de böyle güzel doğumlar nasip olur 🌸 Evladınız için de lütfen üzülmeyin o çok güçlü, siz de öylesiniz sağlıkla tekrar kavuşacaksınız analı babalı sağlıkla büyüsün 🌸🧿
Bitutampapatya Sinemarya58 emzırırırken dikkat et olur mu benim oğlumda o hafta doğdu ilk oğlum.. nefes borusuna süt kaçıp mosmor oluyordu sırt üstü cevırıp sırtına vur aman dikkat et nolur emme refleksı gelısene kadar dikkat etmek lazım
Salihaa123 Sinemarya58 Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun🌸 En yakın zamanda bebişiniz de sizde toparlarsınız umarım🤲 Hangi şehirdesiniz, doktorunuz kim? Kesi atmayan doktor arıyorum da
reyhanh Rabbim bai an evvel sağlığınıza kavuştursun sizi, hemen toparlayasınız inşallah. Kaç kilo doğdu yavrunuz, öncesinde kasılmalarınız var mıydı erken doğmuş
Sinemarya58 Bitutampapatya çok teşekkür ederim bu bilgi için böyle bir şeyle karşılaşsam ne yapacağımı bilemezdim
umaydurununannesi Sinemarya58 gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum emme refleksı ıcın emzık sorabılırsın doktora vermıyosan eger
Sinemarya58 umaydurununannesi emzik vermem gerektiğini söyledi en iyi emme refleksini o geliştiriyor dedi
Miraykader Sinemarya58 gözünüz Aydın olsun canım rabbim derdini göstermesin inşallah darısı bizim başımıza inşallah ya cnm sana bişi soracam benim ilk gebeliğim dir pek tecrübeli değil bu konuda ben 35 haftasındayım bebeğin başı yukarda bi alada bi yukarda doğuma yakın kendindini düzeltirmi acama sezeryan olmak istemiyorum
Burcu58 Sinemarya58 gözünüz aydın olsun Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😍 Sivasta mı yaşıyorsunuz acaba burda yaşıyorsanız hangi hastanede doğum yaptınız ☺️
Sinemarya58 Burcu58 evet canım Sivas’ta yaşıyorum Medicana da doğum yaptım doktorum Sultan Şalk ve iyi ki onu tercih ettim o kadar mütevazi o kadar iyi bir doktor ki
Bitutampapatya Sinemarya58 emzirirken izle ben tv ızlerken dalıp gıtmısım ağzı meme de ama dudakları morarmaya başlamıştı Allah korusun 🥺 tek başımaydım o günlerde de şükür geçti şimdi 4 yaşında oğlum..
Sinemarya58 Burcu58 ben yılbaşından çok önce sigorta yaptırmıştım canım 16.250 tl 9 muayene + doğum vardı