birmucize1 Aysemm44 henuz hareketleri hissetmiyorum 15 haftaligim ama benimkide genelde sol tarafta sag taraf karnim yumsacik sol taraf sert geliyor cinsiyet nedir sizin ?
Annevekizi Aysemm44 29+3 temyiz 4 olcak yarın bende de iki haftadır yaşıyorum tek tarafta toplanıyor gibi sertleşiyor neden olduğunu bilmiyorum malesef
Rabiakltk5 Aysemm44 ay evet canım hatta bende post açtım 17 haftalığız bebek ara ara kendini sağ tarafta topluyor gibi normal diyorlar genel olarak ben bide 1 hafta önce serklaj oldum
Momlia birmucize1 benimde sol tarafta hep orda hissediyorum sağ tarafım yumuşak cinsiyetimiz kız 17+5 haftalığım sizin belli mi cinsiyeti
ponck-123 Annevekizi 28 haftalığız bende de öyle oluyor dr a sordum bugün normal dedi yeri daralıyor artık öyle olunca uzan dinlen ov karnını dedi
birmucize1 Aysemm44 bizede 14+6 erkek dediler ama degisirmi ki ya 🥹 ben hep kiz hissetmistim halada kiz hissediyorum
Momlia birmucize1 bende ilk başlarda erkek hissediyordum ama içten içe hep kız istiyordum 🤭 iki bacak arasını gördüyseniz erkek bebişlerde net görünüyo erkektir