Sermec27 Gamze_048 hiç bir şey olmaz eğer riskli hamile değilseniz 2 saatte bir mola verin biraz yürüyün bende Allah nasip ederse 28 haftalıkken memleketime gideceğim iki saatte bir mola vererek benim ablam 26 27 haftalık hamileyken 15 saatlik yolculuk yapmıştı yaylalara falan çıkmıştı hiç bir şey olmamıştı
mervebasdogan Gamze_048 35 haftalık gebeyken 12 saatlik yola gittim. 1050 km yol iki saatte bir durup yürüyüş yaptım lavabo ihtiyacını giderdim on gün sonra aynı yoku geri döndüm hiç bi sorun olmadı. Şu an 39+4 üm yarın günübirlik 140 km yola 2 saat gidip döneceğim. Riskli bir gebeliğiniz yoksa hiçbi sorun olmuyor sadece mola verip bacaklarınızı dinlendirmeyi unutmayın yeter 😇
Gamze_048 Cok uzak mesafe değil 2 saatlik biryer ama yinede icime kurt düştü, iyi oyleyse rahatlattin icimi teşekkür ederim 💫🙂 iyi yolculuklar dilerim 🌼
Sermec27 Gamze_048 teşekkür ederim canım sana da hayırlı yolculuklar benim gideceğim mesafe 12 saat 2 saatten hiç bir şey olmaz 🥰
Zeehraaaa Bende doğuma 1 2 ay kala yolculuk yapacağım 10 saatlik hemde. Doğum için memlekete gidiyorim nasipse