Gurbetgelini Kızlar Doğum sonrası hiç adet olmayan var mı benim bebeğim 5 aylık oldu daha iki kere oldu of neler oluyor ki acaba karnım çok şişti ve iştahım fena açıldı
GozdeCemre Gurbetgelini normalde sütten kesene kadar hiç Olmayanı biliyorm da sen 2 kere olmuşsun canım baksaydın bir testle
Gurbetgelini GozdeCemre bende sprial var canım hamilelikten şüphelenmiyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum geçen ay de zaten iki kere oldum
GozdeCemre Gurbetgelini benim yengem ilkine doğum yaptı sonra hiç adet olmadan ikinciye hamile kaldı 6 aylıkken ama o korunmuyordu ikinciyi doğurduktan sonra adet olmaya başladı
Gurbetgelini GozdeCemre korunmuyorsa gayet normal değil mi canım hamşle kalması ama bende sprial var bundan önce de 1,5 sene kullandım böyle bir sorunla karşılaşmamıştım
GozdeCemre Gurbetgelini aynen o istiyordu zaten bilmiyorum Ki canım hiç olmayan varda 2 kere olup sonra olmamak değişik şişkinliğinde adet olamadığından oluyordur büyük ihtimal de sprail adet düzensizliği yapıyor mu önceki kullandığında yapmış mıyxı
Gurbetgelini Elifcik34 hamilelikten şüphe etmiyorum zaten canım sprial var daha önce iki kere oldu ama şimdi neden olmadı ona şaşırıyorum herhal yeni yıla adetli girerim sorun çıkmazsa
GozdeCemre Gurbetgelini içinin rahatla ması için bir test yap eğer yoksa emzirdiğinden böle oluyordur canım