Polo EcemErgen acile gitsen ??? Burda ki birisi sana bişe olmaz bende de oldu deyince rahatlayacagın bir konu deil !
EcemErgen Polo biliyorum cnm ama acil napabilirki? Bakiyolarmi ultrasonla peki? Yada enfeksiyon teshisi koyabiliyolarmi bilgin varmi
MerveErdalKam EcemErgen enfeksiyon canım drna git ilaç başlamadı gerekiyor. Genelde fitil veriyor monurol le 2 kere başıma geldi 2 sımdede aynı tedavı uygulandi
MerveErdalKam EcemErgen oooo pazartesiye kadar o enfeksiyon ne olcakmış 😲 töbe yarabim ya bu dr lar nasıl okuyup mezun oluyolar valla anlamıyorum 🙄 inşallah oazartesiye kadar kendi geçerde ilaça gerek kalmaz ne diyim
MeltemmB EcemErgen enfeksiyondan kaynaklanıyor olabilir. Sakin olun ve doktorunuzla görüşün. İhmal etmeyin. Enfeksiyon bile olsa allah korusun düşüğe neden olabiliyor. En kısa zamanda doktorunuza gidin danışın bence ☺️ Geçmiş olsun
SevgibiR Ne alakası var ya düşüğe neden olurmus enfeksiyon hamilelikten kaynaklı oluyor dedi Dr idrar tamamen atılmıyormus o da enfeksiyon yapıyormuş idrar tahlili de çıkıyor bende hamilelik başından beri var nalet olası şey tek dozluk antibiyotik veriyor Dr bir türlü tamamen geçmiyor dedim geçen gittim de bol su iç dedi sol kasıkta ağrı yapıyor enfeksiyon birde nalet bişi başka bişi yapmıyor korkma
EcemErgen Cok tesekkur ederim kizlar pazartesi gunu sabahtan hemen kosucam doktoruma. Yazarim sizede hersey icin tesekkur ederim kendinize iyi bakin iyi aksamlar hakkinizi helal edin canlar🙏🏼🤲🏻💕
EcemErgen Ay ne bilim kizlar ya benm ilk gebeligim aklim cikio idrar yapiorum siliyorum temizleniorum yani pecete sapsari oluyo. Hic tecrubem ykki. Simdi bi nobetci doktor varms en azindn belki kese fln gorunurse ne blm hic gitmedm cnku doktora bn hamileligmden beri
Dilanburak EcemErgen hiç endişe etme canım bişey yok bende de oluyor bazen düşün 4. Aya girdik stres yapma çocuk için lütfen