EcemErgen Kizlar dusukmu yapiorm bilmiorum korkuyorum cok. Wcye gittim bi baktm peceteye yesilimsi azbisy akinti gelms. Normalde beyaz sarimsi boyle akintim oluodu kokusuzdu. Bunu koklamadm unuttm o korkudn 😭 yesil aknti nedr kahverengye calan yesil nolr yrdm edn
Essraa2 EcemErgen enfeksiyondan oluyor korkmayın bendede oldu iki üç kere şuan 20haftalığım... genede dikkat edin takip edin kaç haftalıksınız
Gurbetgelini EcemErgen kaç haftalıksın canım olmazsa hemen bir doktorunu ara sor yanına çağırıp kontrol eder
Deletedmom34 EcemErgen Yeşilse korkma 28 deyim benim de var yeşil enfeksiyon falan da Yok ama var yine de.
Tugbax68 Enfeksiyondur sen şimdi uzan yatagina hiç kalkma ve en kisa sürede doktoruna git canim düşük yapildiginda lekelenmen çok oluyor ve kesilmiyor kirmizi tonlarda
Popmum Yeşilse idrar yolları enfeksiyonu kapmışsın mantar da olabilir doktoruna git hemen bir fitil veriyor bir de toz halinde ilaç suya karıştırılan. Mümkün olduğunca korunmasız ilişkiye girme mikrop kapmamaya çalış. O bölgeyi kuru tut sakın sabun vs gibi kimyasal şeylerle temizleme. Kaşıntı var mı? İdrarını yaparken acı çekiyor musun?
EcemErgen Popmum biz ogrendigimden beri iliskiye girmioruz cnm. Nasil kaparim cokta dikkat ediodum surekli temizliodum fln ne bilim bi canim skldi simdi. Doktoruma sordumda pazartesi gidicem kontrole dusuk degil enfeksiyon yda kese yerlesmesi dedi
alinci01 Akıntının rengi koyu yeşil,sarı beyaz gelebilir canım bunlara takılma,korkulacak birşey yok.Pembe ve kırmızı renkte gelen akıntıların olursa doktora git.
MerveErdalKam EcemErgen oooo pazartesiye kadar o enfeksiyon ne olcakmış 😲 töbe yarabim ya bu dr lar nasıl okuyup mezun oluyolar valla anlamıyorum 🙄 inşallah oazartesiye kadar kendi geçerde ilaça gerek kalmaz ne diyim