Yesimtknr Haftaya kontrolüm var devlet hastanesinde detaylı ultrason var mi yapıyorlar mı özelde fiyatlar çok fazla arttı maalesef
genc2kizannesi Yesimtknr devlet hastanelerinde cihazı yok diye biliyorum , 4boyutlu cihazlar araştırma hastanelerinde ve özellerde oluyor
Emirinkardesigeliyor Yesimtknr Bir haftadır bende araştırıyorum devlette yok dendi özele sordum 2 bin dedi bugün araştırma hastanesine gittik orada varmış hemde 250 civarı bir fiyatı vardı.
Daisyy000 Yesimtknr Ben devlette yaptırdım ,yarım saat sürdü,en ince ayrıntısına kadar 3 doktor baktı, yattığım yerin yanına ekran koymuslar bende oradan izledim, arada bir merak ettiklerimi sordum. Gayet memnun kaldım
Newmommyy Yesimtknr ben üniversite hastanesine gittim canım maalesef siyah beyaz ve eşleri almıyorlar ama her şeyine bakıyorlar merak etme. 4 boyutlusunu da doktorumun yanına gittiğinde bakıyorum:)
Gul_se77 Evt bn devlette yaptirdim gayet memnun kaldım en ince ayrıntısına kadar bakıyorlar özele para vermeye gerek yok bedava yaptırmak varken zaten bütün testlerimi devlette yaptirdim şeker yüklemesi haric
Presnsesannesi Gul_se77 merhaba hangi devlet hastanesinde yaptrdun peki kendi gttign hastanemi yönlendirdi yoksa sen randevu ile mi gttin
Gul_se77 Presnsesannesi mersin şehir hastanesi kadın doğum bölümünden randevu aldım ayrıntılı ultrason yaptirmak istediğimi söyledim o yönlendirdi
170420 Kizlar bn yaptırmadım bulunduğum ilçede yokmuş merkeze gitmem gerek hem özel hem devlet için bn haftayı unutmuşum kontrolde doktorda birşey demedi detaylı ultrason haftasını içimde hep bir kenarda pişmanlık var nasıl unuturum dye
Daisyy000 Newmommyy Ben oraya sadece detaylı ultrason için gittim ,evime çok çok uzak,Eryamandayım, yol gözümde büyüdü..Yakın olsa doğum içinde orayı düşünebilirdim,doktorları çok tecrübeli 🌸
Newmommyy Daisyy000 cem hocamın muayenehanesi var ama kendisi orada doktor olduğu için bütün tahliller için oraya gönderiyor maalesef çok uzak :(