AlyaDerin21 39 haftalığım bi türlü Doğum olmuyor, ve bebeğinde gelişimi geride olduğu için Pazartesi günü sancı verip Doğumu başlatacakmış, korkularım yine depreşti rüyalarıma bile giriyor, ben zaten Doğumdan o kadar çok korkuyordum ki buraya üye olunca Doğum hikayelerini okuyunca korkularım geçti yerini sadece heyecan ve sabırsızlık kaldı ama şimdi yine çok korkuyorum, hiç yürüyüş ve egzersiz yapmadım çokta pişmanım nasıl olacak nasıl bitecek bilmiyorum, sizden tek isteğim lütfennnnnn bana dua edin gerçekten de çok ihtiyacım var, 😔😔😔😔😔
Sevdiye AlyaDerin21 canım inşallah çok güzel bi Doğum geçirirsin rahim ve makat arasındaki boşluğa zeytin yağıyla masaj yap açılmayı kolaylaştırıyormuş deriyi yumuşattığı için bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin allah
Feyzaask AlyaDerin21 siz doguma gidiyorum diye yazı açıyorsunuz ama üzgün emoji💁♀️Bol bol dua edin siz çok güçlüsünüz siz annesiniz çünkü artık😍Siz kutsalsınız bu size özel kadınlara özel içinizi karartmayın lütfen kendinize güvenin💕evladınıza kavuşucaksınız artık bu son demleriniz çok şanslısınız
Elsu AlyaDerin21 oncelikle rabbim saglikli bi dogum.nasip etsin rabbim.bir nefeste kurtarsin insallah. Bir gun deyip gecme illaki rabbim faydasini gosterir kimseyi o yolda eylemez insallah.
AlyaDerin21 Elsu Tabi orası öyle Rabbim mutlaka yardım eder ama ne bilim yaa çok korkuyorum, bana kalsa zaten sezeryan yapardım ama eşim ailem bırakmıyor o yüzden normal doğum yapacam , Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻
Elsu AlyaDerin21 ben iki tane normal dogum yaptim sukur insallah 3. Dogumunda normal olur. Herkesin kendi aci esigi dogum sekli farkli oldugu icin kimseye su diyemem lakin kendi acimdan norml dogum tavsiyemdir kesigim dikisim yok ikisin de de sukur ani anina herseyi yasiyosun hissediyosun ve mucizeni goruyosun en guzel bnce ve bi kac saat snra snki dogum yapan sen degilmiscesine normal hayatina donuyosun ben oyleydim en azndan sukur.
AlyaDerin21 Feyzaask ya öylede ama çok korkuyorum doğumdan beceremem diye düşünüyorum hani insan kendi vücudunu tanır yaa bnmde öyle asla doğuramam diye düşünüyorum ona bi zarar vereceğimi düşünüyorum Doğum esnasında
Serraaa ALLAH sag salım saglıkla kucagına almayı nasip etsın agrısız sızısız kolay bır dogum olsun tum hamıleler içinde🙏🙏
[silindi] AlyaDerin21 Rabbim bir avazda kurtarsın canım Allah veriyor onun cesaretini bende daha bir kaç saat oluyor suni sancıyla doğum yapalı 😌 Sana tavsiyem sürekli sancıda hareket et dur 😌