Bebekbeklrkn Semra03 Ece bahçeci al kesinlikle talep oluştur randevu bulamazsan illa düşüyor randevu birde Selma ömür çok iyiymiş daha önce medipolde görev yapmış
Cananarda Bebekbeklrkn Ece hanıma gidiyorum çok memnunum ayin 26sinda sezeryan doğumun var Ece hnm girecek onu istedim. Çok merhametli iyi bir doktor.
Happymomsswater Cananarda merhaba bende 29 haftalık hamileyim başından beri ece hanıma gidiyorum doğumu da onun yapmasını istiyorum sezeryan olacak sizin nasıl geçti acaba memnun kaldınız mı
Aleyca Bende ece hanıma gidiyorum ve çok memnunum, hastane şartları hakkında bilginiz var mı temizlik dopum sonrası oda ilgi alaka?
Cananarda Happymomsswater Benim doktorum ece Hanımdı çok memnunum hatta sezeryan planlamasında ece hnm istedim ayarladık fakat kontrole gittim doğuma aldılar Merve şişeci yaptı ama genel olarak güzeldi ameliyathane çalışanlar güler yüzlü ilgili birde ben okul arkadaşıma denk geldim 😊 ama gayet iyiler hiç tedirgin olmayin ama şöyle bir öneride bulunayım eğer cumaya verirlerse gün istemeyin haftasonu doktor olmuyor.
Happymomsswater Cananarda çok teşekkür ederim bende yeni gidiyorum çevremde de giden yok merak ediyordum çalışanlar falan nasıl diye inşallah ece hanıma denk gelebilirim bende bakalım nasip artık
Happymomsswater Cananarda odalar 2 kişilik mi istesek tek kişilik oda talep edebiliyor muyuz acaba bir de spinal mi oldunuz ben ilkini genel anestezi oldum da o konuda da biraz tedirginim kusura bakmayın çok soru soruyorum qma🙈
Cananarda Happymomsswater sorabilirsiniz heyecanını anlıyorum 😊 odalar 2 kişilik sezeryan bölümünde tek oda yok hemşireler iyiler ilgileniyorlar bana iyileri denk gelmişti. epidural oldum ameliyat esnasında heyecanlaninca sakinleştirici yaptılar çok güzeldi 😁 genel isterseniz yaparlarmı bilemiyorum onu .
Happymomsswater Cananarda yok genel istemiyorum bu sefer o zorunlu öyle olmuştu belden uyuşturmalı düşünüyorum bende inşallah benimde sizinki gibi güzel geçer 🌸