Zeehraaaa Kızlar sizlerde de oluyor mu karnıma artık neresini yaslıyosa yumurta şeklinde şişlik oluyor dokununca kaçıyor gerii🤣🤣 çok hoş bir durum
pisiannesi Zeehraaaa 29+3 üm. aynı şekilde bendede oluyor hatta o yumurta gibi yuvarlak aşağıdan yukarı doğru hareket ediyor, ben ayağı diye düşündüm ama bilemiyorum tabi🩵🥰
tatlibebegim_ Zeehraaaa bende de oluyor kasığım yumurta gibi oluyor doktor normal doğum pozisyonunda şuan dedi kafasıymış😅 pisiannesi
MadameNoire Zeehraaaa benim essek sipam kazık gibi oturuyor ya kesinlikle bildigin oturuyor uzanmiyor bence 😂😂 ayakları rahmime doğru kesin 🤣 27 +4 💙
Zeehraaaa pisiannesi tatlibebegim_ MadameNoire Çok güzel oluyor ya benimki kafasını dayiyor galiba zaten bu haftalar dan sonra doğum pozisyonu alıyormuş 🤣🤣eşim korkuyor bakınca ahahah ama çok güzel duygu
tatlibebegim_ Zeehraaaa benim eşimde korkuyor doktora sor normal miymiş diyor hemen bende içerde naptığını bilmiyoruz ki normaldir tabi diyorum😂
Hk1234 Kızlar bende de aşağıya doğru çok baskı oluyo ya çıkıcakmış gibi sanki ara ara böyle bazen oturduğumda zor kalkıyorum
Zeehraaaa Hk1234 oda normal çok yorulunca yada ayakta kalınca öyle oluyor bende genelde. Dinlenince yukarı çıkıyor. Aşağıda hareket etmesi daha çok acitiyor ve mesaneye baski olunca sürekli tuvalet hissi oluyor sanki bebek çıkacak gibi