Alyabebekk Arkadaşlar merhaba bse sormak istiyorum bilgisi olan vardır belki içinizde. Ben şu an 34+4üm ama bebeğim birz minik bebek yavaş büyüyo 2 kg şu an doktorum 40 haftayı bekleyemezsn büyük ihtimalle dedi. Her ihtimale karşı dün ciğer geliştirici iğne vurdu bugün de ikinci dozunu vurdular. Ama ecz sordum aldığım iğne iltihapla alakalı olduğunu syledi kii vardı ztn byle bi sorunum da. Kafam karıştı yani doktorun vurdurduğu iğne ciğer geliştirici mi yoksa iltihap giderici mi. {Celestone iğne}
1850 Alyabebekk ciger geliştirici iğne .bende gecen hafta 32. Haftamda vuruldum ıki gün ikişer doz.erken dogum olursa cıgerlerse gelısıp solunum sıkıntısı yaşamasın dıye vuruyorlar
Kosarer Tam bilmiyorum ama iltihabın olduğu için bebek gelişmemiş kilo alamamış olabilir diye düşündüm şuan
Limpid Kortizon bebeklerin ciğerlerini geliştiriyor doğdunda solunum sıkıntısı yasamasın diye... o eczacının bunu bilmiyor olmadı garip.. bn 26. Haftadan beri oluyorum 34 te bıtecek için rahat olsun zararı yok aksine yararlı
Mrvslck Limpid merhaba kaç doz vuruldunuz toplamda ben 29+4 De toplam 4 doz vuruldum 24 saat arayla şimdi 32+ 4 olduk doktorum bugün 2 doz daha yaptı yarin 2 doz daha yapılacak normal mi yani