Busbusd1 34 haftalık hamileyim karnım ve kasıklarım agrıyo sürekli çişim geliyo penguen gibi yürüyorum aynı aşagıya çok baskı var bu haftada normal mi acaba
Nur_50 Busbusd1 Çok normal bende 37+5 haftalığım 3 şubat doğum nasipse 😀aynı şeyleri bende yaşadım halada yaşıyorum
Ayseumut Busbusd1 30 haftalıgm ayakta durunca resmen sureklı çişim geliyor asagıya baskı hissediyorum smdıden 😀
Tgba2727 Busbusd1 Aynı bende 34 +3 uz. Baskı cok oluyor gibi oluyor sonra hemen lavaboya gidiyorum korkuyorum sanki.dogacakmis gibi
Elifdddd Nur_50 34+4 haftalık hamileyim benımde alt karjn bölgemde sancı tarzı hsfif hafif ağrı var normal mi gitmelimiyim
mombarbie_ Elifdddd benim biraz tehlikeli geciyor 33+0dan berri sancim çıktı az daha doguruyordum durdurdular 1cm açıklık var ve ben sancilari hissetmiyormusum ne desem yalan olur ben kasılma vs de hissediyorum toplanmalarimda oluyor
Elifdddd mombarbie_ valla bende anlamadım pazartesi rendavum var o zamana kadar ıns sıkıntı cıkmaz sağ dalim kucağımıza alırız inşallah