qqueennn Yeni1gebelikkk ben de bugün 8+4 oldum. Kasık ağrısı dışında bişey yaşamıyorum arada uykum oluyor bazen göğüs hassasiyeti o kadar🙈
H-ckerana Yeni1gebelikkk Of vallahi zor geçiyor 8+3 bulantılı uykulu keyifsiz 🙁 Allah güç kuvvet versin hepimize
2cocuk1bebekk Yeni1gebelikkk bol halsizlik sabahlari migde bulantisi ac karna asla su icememe ne ararsan var 😂
Yeni1gebelikkk qqueennn göğüs hassasiyetini atlamışım 😅 maşaAllah İnşaAllah hep böyle devam eder sizin ki 😊
Yeni1gebelikkk H-ckerana amin amin İnşaAllah, gerçekten zor geçiyor ,bu günler geçecek diyorum hep kendi kendime ama gerçekten geçecek mi yaa
qqueennn Yeni1gebelikkk çok teşekkürler inşallah🙏 Siz de sabredin 2.trimester için hamileliğin balayı derler ☺️ bir an önce geçer bulantılar umarım🌸🙏
H-ckerana Yeni1gebelikkk İlk hamileliğimde de böyleydim ben 16 haftaya kadar sürdü kusma.Sonra geçti.Ama hep aç kalınıyor tabi bu dönemde.Ben bulantı hapı kullanıyorum.Onu içeli bir nebzecik biraz daha düzeldim.
Hulya-003 Yeni1gebelikkk aynen ya bu durumdan nasıl kurtulacaz ağızdaki acı tattan bahsetmiyorum bile
Yeni1gebelikkk Hulya-003 benim midem de ağzımda yaşıyorum gibi hissediyorum bişey yemeye gelmiyor 🥲 serum taktırmayı düşünüyorum ama slagin var sağlık ocağına gitmeye de korkuyorum
Hlmsml Yeni1gebelikkk yesem bulantı yemesem bulantı, otursam bulantı yatsam bulantı ☺️ Umarım geçer biran önce depresif günler. Üzülüyorum bir yandan böyle düşündüğüm için ama çok yoruldum 🥹
serifeeyld Hlmsml bende 8+5 teyim gercekten bulantı yüzünden mahvoldum resmen aç kalıyorum bir şey yiyemiyorum 😭 su bile dokunuyor 🫠 halsizlik baş ağrısı zaten söylemiyorum 🙃
Yeni1gebelikkk H-ckerana bende prilam kullanıyorum ilk günlerde etki ediyordu şuan çok bi etkisi kalmadı aç oldugum için çok halsizim de biran önce bulantının bitmesini bekliyorum bende