Munevver_bozdogan Aabbccc canımmm şimdi hastaneden aradılar bugün 5.gün 14 embriyo oluşmuş 11 ini dondurdular iyi kalitedeymiş 5 ve 4 kalite de 😍😍 çok mutluyummm
Munevver_bozdogan Yyzxx canımmm şimdi hastaneden aradılar bugün 5.gün 14 embriyo oluşmuş 11 ini dondurdular iyi kalitedeymiş 5 ve 4 kalite de 😍😍 çok mutluyummm
Yyzxx Munevver_bozdogan ayy maşallah canım benimmm Allahım gebelik haberi almayı da nasip etsin inşallah 🥰🥰
Birhayalimvr Munevver_bozdogan aynen canım dikkat et kendine agaklarını sıcak tut hep kendini enfeksiyondan koru kendini
Birhayalimvr Munevver_bozdogan doktorun kimdi canım memnun kaldın mı hastaneden doktordn benim amh düşük 1 başarısız tüp bebk sürecim var doktor arayışındayım
Munevver_bozdogan Birhayalimvr doktorum Serap simavlı. Alanında çok başarılı televizyona da çıktı kaç kez hastanenin bir bölümü sadece ona ait görüp görebileceğin en naif başarılı güler yüzlü doktorlardan birii ben çok çok memnunum tavsiye ederim canım
Birhayalimvr Munevver_bozdogan bu dr görmüştüm instagramda canım amh konusunda tecrübelimidir acaba bilgin var mı
Munevver_bozdogan Birhayalimvr evet iyi bir doktor ben çok memnunum illa ki bilgisi vardır işinde başarılı