Mira1604 12-13 haftaya kadar bebek hareketleri ultrason da hareketliydi ama 15 haftadan itibaren ultrason da çok sakin çok yavaş hareketleri sizin nasıl ultrason da hareketleri
Cankuss35 Mira1604 hareket ettiği zamana denk gelmemiş olabilirsiniz. Benımkide 12. De baya hareketliydi . 16 da ağzını açıp kapatıyordu sadece uyuyor olabilir
Mira1604 Cankuss35 5 dklık muayenede çok az minik minik anca hareket etti Dr dürttü falan öyle yavaş yavaş minik minik hareketi oldu
Mira1604 umena 5 dklık muayenede çok az minik minik anca hareket etti Dr dürttü falan öyle yavaş yavaş minik minik hareketi oldu
Selinmoon Mira1604 benim kızım da öyle. Hareketsiz , doktor ultrasonla titreşim yaparak uyardırıyor . Gene de öyle aman aman hareket etmiyor hatta diyorum çok tembel galiba 😂 bir dahakine çikolata yiyeceğim öyle diyorlar
Mira1604 e_blue_sky_a yok hayır ama ben genelde her hafta gidiyorum 15. Hafta itibari sakin ama tabi 5 dk lık ultrason hissetme olarak da daha başlamadım karnımda hissetmeye ondan
e_blue_sky_a Mira1604 yani; hissetmeye başlayınca da 20den 28e kadar çok düzensiz dengesiz oluyor. 28den sonra daha net bsy söylenebilir. Bi de şeker düşünce de bebek hareketleri sakinlesiyormus